Results 1 to 4 of 4
Discuss Phone displays "This accessorie is not supported by iPhone" everytime I unlock. at the General - Hackint0sh.org; So this weekend I stopped into Sam's Club and tried my iPhone out in a ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Phone displays "This accessorie is not supported by iPhone" everytime I unlock.

    So this weekend I stopped into Sam's Club and tried my iPhone out in a couple of those little stereo docks. I didn't try the knock-off brands, just the bigger ones like JBL, Altec Lansing, and Bose.

    Now, everytime I wake my phone and slide to unlock, it gives the same message it gives when I actually put it in the dock:
    "This accessory is not made to work with iPhone. Would you like to turn on Airplane Mode to reduce interference?"

    I tried turning it off and back on, same thing. Then I tried resetting by holding the home and sleep/wake button, still nothing. So then I thought it might just be confused, so I put back into an Altec Lansing dock to see if it would reset it, and its still giving me the message.

    Any ideas? Thanks a million, guys!



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Yeah, i've got that "problem" with my bose dock. but it works fine and charges it without any problems.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kramer2k View Post
    Yeah, i've got that "problem" with my bose dock. but it works fine and charges it without any problems.
    Well I definitely accept that it will give that message evertime I put it in a dock. But it's giving me that message everytime I wake the phone, not while connected or connecting to a dock.

  4. #4
    Professional Array SimonTuffGuy's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    PA, USA
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I had this last night when I put my phone in my stock standup charger... I pulled the phone out, put it back in and didn't get it again...

    Not sure why it happened, but it seems to be working fine now.

    Unfortunately, I don't have anything else meaningful to add... sorry!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-14-2011, 06:52 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-17-2008, 02:19 AM
  3. everytime shows "incorrect sim"
    By macuser08 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 12-18-2007, 12:17 PM
  4. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-25-2007, 07:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:56 PM.
twitter, follow us!