Results 1 to 10 of 10
Discuss No sound on calls unless I use speaker phone at the General - Hackint0sh.org; I have no sound at all, unless I use speaker phone. The ipod does not ...
  1. #1
    Advanced Array upsett3r's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No sound on calls unless I use speaker phone

    I have no sound at all, unless I use speaker phone. The ipod does not have sound either.

    I have a phone that was SW unlocked with anysim with firmware 1.0.2 then downgraded (virganized) and upgraded to 1.1 and unlocked



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    did you restart after performing the unlock?

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    plug in your headphones all the way and move them around a little in the jack...just try to like push it all the way in HARD, try to move it sideways, then pull it out...everything should work..if not, do it again. This is a hardware issue with the headphone jack not software
    Current Setup:
    Apple iPhone 8GB Use on Rogers in Canada
    Apple MacBook Air: 1.6GHz C2D, 2GB RAM, 80GB HDD
    Bose Companion 5, Apple Wireless Mighty Mouse and Keyboard

    Retired:
    Apple iMac: 20", 2.16GHz C2D, 2GB RAM, 250GB HDD (work)
    Apple MacBook: 2.2GHz C2D, 2GB RAM, 120GB HDD
    Apple MacBook Black: 2.0GHz CD, 2GB RAM, 80GB HDD
    Apple iPhone 4GB. Use on Fido in Canada

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    somewhere
    Posts
    108
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    no,

    you need to flash the BB..


    virginize!!!! search for it
    iPhone(2.0) EU MODEL
    (T-MOBILE GERMANY)

  5. #5
    Senior Professional Array car__34's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    208
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    Quote Originally Posted by babak View Post
    plug in your headphones all the way and move them around a little in the jack...just try to like push it all the way in HARD, try to move it sideways, then pull it out...everything should work..if not, do it again. This is a hardware issue with the headphone jack not software
    I have done this few times when iphone sound stops and it works.. its a bug in he headset hardware....


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It sounds to me like you stuck in bluetooth mode. Try turning bluetooth off and on a couple of times.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have same problem too. Tried to restore 1.0.2 and restore BB using terminal. Still not work. I guess this is haerware problem.

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This happened to me just 2 hours ago. I plugged in the headset and the problem was gone.
    Strange.
    8GB iPhone
    unlocked 1.02 -> revirginized -> 1.1.1 -> pwned 1.1.4 -> pwned 2.0 -> now on 2.01
    Germany / carrier: eplus

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think the problem is that you may have some dust in your earphone jack. Try to clean with some window polish (just a little bit)...

    I dont know what you call this little thing, but you use it to clear your ears ( a little stick)

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    245
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    I had this problem recently, the iPhone still thinks the headphones are plugged in.

    You need to stick your headphone into the hole a few times.

    Took me 10 times, then it finally started working.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-08-2010, 10:20 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-27-2008, 08:41 PM
  3. Replies: 19
    Last Post: 10-11-2008, 10:19 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-29-2008, 07:05 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 11-08-2007, 01:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:55 PM.
twitter, follow us!