Results 1 to 4 of 4
Discuss No SIM card installed at the General - Hackint0sh.org; I've unlocked my iphone 1.0.2 nearly 4-5 weeks ago with AnySim (had no problems) Now ...
  1. #1
    Professional Array vintera's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation No SIM card installed

    I've unlocked my iphone 1.0.2 nearly 4-5 weeks ago with AnySim (had no problems)

    Now today when i've typed something into my calendar, i had lost my signal..

    30 seconds later the handy is telling me "No SIM" and a error message is poping up "No SIM card installed".

    WHEN i restart my phone, the handy recognize my simcard ( entering my sim password)

    After that, everything seems quite normal, i m getting 100% signal and the handy finds my carrier.

    30seconds later the signal is going back to zero and the handy is telling me "No SIM card installed" .. wtf is going on, does some1 can help me please...

    never seen that before!

    thank you



  2. #2
    Professional Array vintera's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry

    lol very crazy i've tried to go into the safari browser (in these working seconds). ive clicked like a crazy idiot on some websites and the signal didn't gone for a while (some minutes)

    but around 2 minutes later, the signal was gone again and the message "no sim card installed" popuped again


  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chile
    Posts
    172
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Did you try with other sim card?
    macdo
    iPhone
    • FV 1.0 until 2008Feb28 -> Virginize -> 1.1.3 FW iTunes Restore -> ZiPhone 2.4 & Fully Working.
    • March08: Restored to 1.1.4 iPlus 2.0 and Sold it
    • Now waiting...

  4. #4
    Professional Array vintera's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im' currently in holiday and I'm carry just this sim card (and of course the att simcard) with me . the att sim card isn't usable so i don t know whats going on.

    do you think the sim card has a defect ? (3 yrs old, but had never any problems with it, and i haven't openend the sim tray until today (since unlockung!)

    i have no idea whats going on here :-(

 

 

Similar Threads

  1. 3G | 4.2.1 | 06.15.00 | No SIM card installed?
    By vencc in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2011, 06:12 AM
  2. No Sim Card installed
    By LoverBYnight in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 06:03 PM
  3. no sim card installed
    By abdeslam728 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2008, 03:11 PM
  4. No Sim - No Sim card installed - Help
    By lulolulito in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2008, 08:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:17 PM.
twitter, follow us!