Results 1 to 3 of 3
Discuss No signal problem SOLVED!!! at the General - Hackint0sh.org; Firstly, I' d like to say I'm not actually an expert. I'm glad because I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No signal problem SOLVED!!!

    Firstly, I' d like to say I'm not actually an expert. I'm glad because I can help to whom so many times helped me.

    I have a 1.1.3. OOB. Today I restored it to 1.1.4. using iTunes. Then I unlocked by Ziphone 2.5b and I didn't get signal. I was reading about but i didn't find a good answer.

    I was trying almost randomly and then I found a solution (at least for me): I restored again to 1.1.4 via iTunes. Then I unlocked it using ziphone 1.0. (with MS-DOS terminal) but I didn't get unlock it. For that I tried to unlock via ziphone 2.5b. again and surprisingly, I recovered the signal.

    I don't actually know what was the critical step but that worked for me.

    I hope the same works for you guys...(and sorry for my english)



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Dude, could you upload ziphone 1.1 somewhere? (Not rapid-share as I cant use it, beacause it always says im already dling another file)
    or just email me the file?
    Thanks

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by crox View Post
    Dude, could you upload ziphone 1.1 somewhere? (Not rapid-share as I cant use it, beacause it always says im already dling another file)
    or just email me the file?
    Thanks
    Check http://ziphoneold.blogspot.com/ or http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=242011 for my solution!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-26-2009, 07:32 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-19-2008, 11:56 PM
  3. [Problem] [Solved] No signal issue after unlock/jailbreak
    By DUMBODOGGY in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 09-30-2008, 04:43 AM
  4. [Solved] After winpwn no signal
    By wsx in forum Winpwn
    Replies: 22
    Last Post: 08-12-2008, 08:36 PM
  5. [iPlus][Solved] No Signal
    By mistuh_mestizo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 05:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:46 PM.
twitter, follow us!