Results 1 to 7 of 7
Discuss "No Service" look here at the General - Hackint0sh.org; I had no service problem. This is what I did to get this working. This ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default "No Service" look here

    I had no service problem. This is what I did to get this working. This is assuming you’ve already successfully locked the phone. (1.0.2)
    compactor's thread was great help and i may have missed something since i'm a n00b.
    http://www.djjeffa.com/vb/showthread.php?p=100869



    You need:

    From http://www.freeiphoneunlock.com/guide/ (the files or on the left hand side)
    1. bbupdater (click save as with no extention default is txt)
    2. putty
    3. ICE03.14.08_G.fls

    You also need
    ICE03.14.08_G.eep http://rapidshare.com/files/55123388/eepfiles.zip.html
    Anysim http://www.deadbeef.cn/files/anySIM.zip
    Anysim pxl http://iphone.exploit.org/pxl/anySIM-1.01.pxl

    I don't have links for these 2
    Binkit.6.pxl
    Dropbear.49.pxl



    First you restore your phone. I used itunes 7.4

    Then run Apptap
    Close apptop
    Run Pacay
    Close pacay
    Run ibrickr
    Install installer.pxl
    Go back to applications click -> install from pxl
    Install binkit, dropbear and anySim pxl
    Go back to main menu
    Click on files
    In the fake iphone scroll down to usr, click it
    Then click on bin
    Back on the left hand side click upload
    Upload 3 files bbupdater, ICE03.14.08_G.fls, ICE03.14.08_G.eep
    Close ibrickr
    Turn on wifi
    Get ip
    Open putty.exe
    In host name put root@PUT.IP.HERE
    Putty will open a new window. Looks like DOS
    Password dottie
    Type cd /usr/bin/
    Type chmod +x bbupdater
    Type launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
    Type bbupdater -f *.fls -e *.eep
    Close putty
    Reboot phone
    Run the anySim app in springboard

    once anySim is done turn off phone and put in new sim.

    worked for me. hope it helps.

    Thanks mojo for the help. and to compactor here http://www.djjeffa.com/vb/showthread.php?p=100869

    again i urge you to read compactor's thread. i just dont' understand most of it
    Last edited by Al09; 09-17-2007 at 06:55 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the top left hand corner says "No Service" or is it blank? cuz mine is blank and when i put my sim in, it neither reject or accept my tmobile sim. My youtube does work btw picking up signal from my wifi....

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Drunk909 View Post
    the top left hand corner says "No Service" or is it blank? cuz mine is blank and when i put my sim in, it neither reject or accept my tmobile sim. My youtube does work btw picking up signal from my wifi....
    mine says no service. not sure what nothing means. did you put in an active sim?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Drunk909 View Post
    the top left hand corner says "No Service" or is it blank? cuz mine is blank and when i put my sim in, it neither reject or accept my tmobile sim. My youtube does work btw picking up signal from my wifi....
    thats because comm center is not working,now you once u reach putty
    try this first

    launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    it should result in nothing just moving on to next prompt,if that happens
    restart your phone ,see if its working if yes then you dont need to do anything else otherwise follow with patching eep and fls files.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by i_max2k2 View Post
    thats because comm center is not working,now you once u reach putty
    try this first

    launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    it should result in nothing just moving on to next prompt,if that happens
    restart your phone ,see if its working if yes then you dont need to do anything else otherwise follow with patching eep and fls files.
    where do i get "/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist" thanks for the help btw.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Drunk909 View Post
    where do i get "/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist" thanks for the help btw.
    the file is there ,just that its not being run when the phone starts as it should

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my problem is that i've run iBrickr and got rid of my unlock icon. What should I do as far as making that icon reappear on the springboard? Any way I can reach you via Instant message i_max2k2?

    also; what do you mean by "otherwise follow with patching eep and fls files"
    Last edited by Drunk909; 09-17-2007 at 07:37 AM.

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. [Solved] "No Service", "Network Lost"
    By henryyan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2008, 10:46 AM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:40 AM.
twitter, follow us!