Results 1 to 8 of 8
Discuss "No Service" issue has had me up all night. at the General - Hackint0sh.org; I'm having a hell of a time doing this, and at 4:30a I'm pretty tired ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default "No Service" issue has had me up all night.

    I'm having a hell of a time doing this, and at 4:30a I'm pretty tired of it. I beg of you, if you can help please get me through this.. I'm so tired of working on it.

    I attempted to unlock it when the Firmware was only 1.0.0. I found out I was wrong, and updated it to 1.0.2. Even now I have trouble.

    (Is there any possible way to make this really go back to true system default? It seems as if residual files remain.)

    What exactly do I need to do to make this work? Below is everything I can think to provide you:

    firmwareEV_ICE_MODEM_03.14.08_G
    eep version: EEP_VERSION:207
    eep revision: EEP_REVISION:7
    bootloader: BOOTLOADER_VERSION:3.9_M3S2

    AT S7=45 S0=0 L1 V1 X4 &c1 E1 Q0
    OK
    AT
    OK
    AT+CLCK="PN",0,"00000000"
    ERROR
    AT+CLCK="PN",2
    +CLCK: 0

    OK



  2. #2
    Supporter Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    still stuck?
    let me know and i will try to help you out.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also have this problem, do you have a solution? Can you help?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by atresso View Post
    I also have this problem, do you have a solution? Can you help?
    if u get a 0 there,ur iphones are unlocked so dont worry anymore

    restart ur iphone,if they start workin well and good if not

    get the ice.....eep file and flash it through

    bbupdater -e *.eep

    u'll find this on many threads

    load the commcenter

    launchctl load /System/Libraray/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    restart and njoi ur unlocked phone

    also if nothing is workin ,just restore ur iphone ,coz if its really unlocked it wont get unlocked if restore is done to firmware 1.02

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Have you patched lockdownd?


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    "AT S7=45 S0=0 L1 V1 X4 &c1 E1 Q0
    OK
    AT
    OK
    AT+CLCK="PN",0,"00000000"
    ERROR
    AT+CLCK="PN",2
    +CLCK: 0

    OK"

    I had the same problem, just put in the new sim or working sim and it should work. I try it and my prepay sim worked. I had the "No Sim issues" also.

    Good luck,

    thatboyp

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hexproject View Post
    still stuck?
    let me know and i will try to help you out.

    I'm still having lots of trouble. Any chance you could be of assistance?

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem, fixed it with: http://davedave85.blogspot.com/

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-15-2007, 09:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:30 PM.
twitter, follow us!