Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29
Discuss NO Service after Unlock on T-MO Sim at the General - Hackint0sh.org; Hi, I successfully did hardware unlock & activated my sim, but I am getting "No ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry NO Service after Unlock on T-MO Sim

    Hi, I successfully did hardware unlock & activated my sim, but I am getting "No Service" message on my Iphone.
    • Used a T-mobile SIM to activate the phone.

    • Used iASign activation method & Also DVD Jons. Note:iASign metod returs mismatchedICCID in the activation process. Checked IICID, but is correct.

    • Itune does show my T-mobile number after the activation.


    Still unable to call in or out. Please help. Have been at it for six days and no solution. Willing to pay for resolution



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    248
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by atresso View Post
    Hi, I successfully did hardware unlock & activated my sim, but I am getting "No Service" message on my Iphone.
    • Used a T-mobile SIM to activate the phone.

    • Used iASign activation method & Also DVD Jons. Note:iASign metod returs mismatchedICCID in the activation process. Checked IICID, but is correct.

    • Itune does show my T-mobile number after the activation.


    Still unable to call in or out. Please help. Have been at it for six days and no solution. Willing to pay for resolution
    No Real need for the BOLD fonts,

    Have you tried using it with another SIM from another carrier?

    Ben

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bence8810 View Post
    No Real need for the BOLD fonts,

    Have you tried using it with another SIM from another carrier?

    Ben
    Yes, still get "No Service" - sorry about bold font, just frustrated

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Hey atresso,

    Did you update the firmware before doing the unlock.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Hummer did you manage to solve your problem arround this??


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hummer360 View Post
    Hey atresso,

    Did you update the firmware before doing the unlock.
    Yes, firmware was updated

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Guys what activation method you used before doing the HW UNLOCK?

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jprooney View Post
    Guys what activation method you used before doing the HW UNLOCK?
    I'm still in the process of activating my iphone. I'm using iTunes version 7.3.0.54, and used pqdvd for easy activation (on windows), then installed the sshkit.

    Hope this helps in an odd sort of way!

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by whistler4ever View Post
    I'm still in the process of activating my iphone. I'm using iTunes version 7.3.0.54, and used pqdvd for easy activation (on windows), then installed the sshkit.

    Hope this helps in an odd sort of way!
    I heard that this method for activation has hiccups with HW unlocks... Try many of the other methods on the Wiki and come back with a report.

    Edit: Now I notice that the OP and this poster are not one and the same... Post how you activated, that may be the root of it all.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you do any method that involved permanently stopping CommCenter by moving the file around? Are you sure you moved it back? Double-check in /System/Library/LaunchDaemons and ensure com.apple.CommCenter.plist is there.


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [1.1.2 OTB] After unlock I've got No service
    By dinamicart in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 02-17-2008, 04:56 PM
  2. [1.1.2 OTB][HW unlock] No service
    By chmielu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 16
    Last Post: 02-01-2008, 02:21 PM
  3. no service/unlock
    By sosa66633 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2007, 04:29 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2007, 05:35 PM
  5. after unlock say no service
    By jmsb76 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2007, 01:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:33 AM.
twitter, follow us!