Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
Discuss NO Service after Unlock on T-MO Sim at the General - Hackint0sh.org; Could this be a hardware issue? Maybe antenna problems during HW unlock?...
  1. #21
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Could this be a hardware issue? Maybe antenna problems during HW unlock?


  2. #22
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    guys a simple question did you used the already patched files of nor and secpak or you extracted your NOR file and edited that one?

  3. #23
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by atresso View Post
    Could this be a hardware issue? Maybe antenna problems during HW unlock?
    This is certainly a possibility. I slightly damaged one of the cables while performing the disassemble, but I want to rule out firmware before I pull an AppleCare.

    Quote Originally Posted by jprooney View Post
    guys a simple question did you used the already patched files of nor and secpak or you extracted your NOR file and edited that one?
    I used prepatch. How can I restore my flash and try again with a manual edit?
    I'm a lurker, damnit!
    --
    iPhone 1.0.2 OOB > stabbed vital component with screwdriver during HW unlock, no more hardware unlocks >AppleCare> 1.1.1 OOB >> 1.1.4 Pwned on T-Mobile > * DEAD * >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.0.1 OOB > 2.0.2 QuickPwn > jfb392/T-Pot 2.1 jailbreak > 2.1 Pwnage (Mac) > *crashing issue, bad RAM?* >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.2.1 OOB > 2.2.1 QuickPwn (Mac) > 3.0.1 3GS (AT&T)

    Carrier: AT&T

  4. #24
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    thats the problem prepatch files are associeted with the IMEI number we are getting since every iphone has a different DUMP.bin (NOR) and we used one that wasnt ours so we got the IMEI from that iphone

  5. #25
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OK, just patched again from scratch, using nordumper and whatnot. Still no service.
    I'm a lurker, damnit!
    --
    iPhone 1.0.2 OOB > stabbed vital component with screwdriver during HW unlock, no more hardware unlocks >AppleCare> 1.1.1 OOB >> 1.1.4 Pwned on T-Mobile > * DEAD * >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.0.1 OOB > 2.0.2 QuickPwn > jfb392/T-Pot 2.1 jailbreak > 2.1 Pwnage (Mac) > *crashing issue, bad RAM?* >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.2.1 OOB > 2.2.1 QuickPwn (Mac) > 3.0.1 3GS (AT&T)

    Carrier: AT&T


  6. #26
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by PathDaemon View Post
    OK, just patched again from scratch, using nordumper and whatnot. Still no service.
    I guess iAsign breaks something. This is exactly what I did to get service:

    Insert AT&T sim
    Restore with itunes
    Install app tapp (http://iphone.nullriver.com/beta/) this jailbreaks too
    Activate with iActivator
    Install BSD and OpenSSH from the installer app
    Patch lockdownd
    insert your own sim

  7. #27
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have unlocked about 20 phones already and only 1 gave me no service after the whole unlock process. i forgot to update to 1.02 and that is why. there is no way to get this reverse so i return it to apple.

  8. #28
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    You can always just restore and use the guide iphone.unlock.no/

  9. #29
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by zebrum View Post
    I guess iAsign breaks something. This is exactly what I did to get service:

    Insert AT&T sim
    Restore with itunes
    Install app tapp (http://iphone.nullriver.com/beta/) this jailbreaks too
    Activate with iActivator
    Install BSD and OpenSSH from the installer app
    Patch lockdownd
    insert your own sim
    No go work work. In fact, I can restore and have no sim and be unable to place emergency calls — either an antenna is fuck3d or the radio is.

    Quote Originally Posted by Pyroneurosis View Post
    You can always just restore and use the guide iphone.unlock.no/
    Erm, all the guides are the same right now, for the most part. I've done the procedure multiple times.

    EDIT: At the moment, is there any way to force a restore of the firmware? When I run bbupdater on the flash included in the 1.0.2 ramdisk, my IMEI changes until I unlock again. I want a conclusive answer on this being hardware, and restoring radio firmware's the only way to accomplish this.
    Last edited by PathDaemon; 09-10-2007 at 06:57 AM.
    I'm a lurker, damnit!
    --
    iPhone 1.0.2 OOB > stabbed vital component with screwdriver during HW unlock, no more hardware unlocks >AppleCare> 1.1.1 OOB >> 1.1.4 Pwned on T-Mobile > * DEAD * >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.0.1 OOB > 2.0.2 QuickPwn > jfb392/T-Pot 2.1 jailbreak > 2.1 Pwnage (Mac) > *crashing issue, bad RAM?* >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.2.1 OOB > 2.2.1 QuickPwn (Mac) > 3.0.1 3GS (AT&T)

    Carrier: AT&T

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. [1.1.2 OTB] After unlock I've got No service
    By dinamicart in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 02-17-2008, 04:56 PM
  2. [1.1.2 OTB][HW unlock] No service
    By chmielu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 16
    Last Post: 02-01-2008, 02:21 PM
  3. no service/unlock
    By sosa66633 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2007, 04:29 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2007, 05:35 PM
  5. after unlock say no service
    By jmsb76 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2007, 01:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:36 AM.
twitter, follow us!