Results 1 to 1 of 1
Discuss New Sim Found. And Nothing. at the General - Hackint0sh.org; SORRY: i meant: NEW IMEI FOUND A customer borught me his iPhone. He told me ...
  1. #1
    Respected Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    575
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    36

    Default New Sim Found. And Nothing.

    SORRY:

    i meant: NEW IMEI FOUND


    A customer borught me his iPhone.
    He told me he tried to unlocked it and that he re runed many times
    AnySim and iUnlocker and that he was able to use the phone for 2 minutes
    and then the Service disappeared and started on again for a few seconds
    and so on.

    Important:
    He told me he first try it with the at&t Sim outside. And then with his Sim inside.

    So I thought this will solved the problem.

    1- Restore
    2- wInstaller Jailbreak.
    3- Pacay
    4- Instal AppInstaller:
    * Bsd Subsystem
    * Comunity Source
    * Open SSH
    5- By putty type this:

    launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    The iphone works great with mi Sim inside.
    But when we put his Sim inside.

    It will say NEW IMEI FOUND. (This happened to me with the same company he uses but. In the other iPhones that customers use this company named CTI it will Say:
    New IMEI Found. U click accpet and it will say: sending message u click accept and it wont bother u again.)

    But with this one u click accept. In the New IMEI window.
    The thing will dissapear and appear in just 2 seconds again and so on.


    Any ideas?

    Plz Help.

    Thanks a lot.
    Last edited by lamanodedios; 10-11-2007 at 05:25 AM.



 

 

Similar Threads

  1. Found a bug in 2.0.2!
    By MJ29 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2008, 05:22 AM
  2. Someone found a 1.1.1 Fix?
    By willyb in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2007, 11:09 PM
  3. No sim found
    By prado in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2007, 01:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:34 PM.
twitter, follow us!