Results 1 to 4 of 4
Discuss Need Edge Setting Help Tmobile at the General - Hackint0sh.org; So im using the 5.99 plan, i used ibrickr, i edited and put all the ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    316
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default Need Edge Setting Help Tmobile

    So im using the 5.99 plan, i used ibrickr, i edited and put all the files into the right location, i used:

    http://uneasysilence.com/archive/2007/09/12232/

    i used notpad for everything, well whenever i go to edge settings i input wap.voicestream.com. , whenever i go back to network button on top left, it erases whatever i put it in and i cant connect online..what should i do?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    316
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    under usage it says its sending out KB's, but its not receiving anything in return, and under edge settings the APN is blank

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Under Settings > General > Network > Edge, the APN must say wap.voicestream.com, the username and password should remain blank.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    316
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by belcorriko View Post
    Under Settings > General > Network > Edge, the APN must say wap.voicestream.com, the username and password should remain blank.
    hey man i put wap.voicestream.com, but when i leave the screen, it goes back to being blank.......idk what to do, im still recieving some KB, but its way to slow, i cant check weather, i cant check map, browser isnt loading, its sending 50KB and its recieved 6KB i think, and when i go the APN screen its blank, idk what to do guys

 

 

Similar Threads

  1. [2.1] [edge] Missing Edge menu in setting's
    By isawugoing in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2009, 11:54 AM
  2. Swirly MMS U.S. Tmobile Setting
    By Izzo01 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 02-17-2008, 08:59 PM
  3. i need help setting edge for tmobile
    By Tonykunn in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 08:57 PM
  4. Iphone tethers Tmobile Tzone setting???
    By dfw06 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2007, 11:24 PM
  5. Edge Setting !!!
    By sony123 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2007, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:42 AM.
twitter, follow us!