Results 1 to 9 of 9
Discuss Missing some icons after costumize - Help at the General - Hackint0sh.org; After using Custumize I am missing some icons. I only have 15 and of course ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Missing some icons after costumize - Help

    After using Custumize I am missing some icons. I only have 15 and of course the ones I am missing are things like Custumize, Installler, Settings etc.
    Is there a way I can launch these programs without the Icons? Like fx prefs://1F for Settings ? I would like to launch Customize again and if that doesn't fix stuff Installer so I can uninstall stuff.

    I am able to ssh into the phone.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    248
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by runboy View Post
    After using Custumize I am missing some icons. I only have 15 and of course the ones I am missing are things like Custumize, Installler, Settings etc.
    Is there a way I can launch these programs without the Icons? Like fx prefs://1F for Settings ? I would like to launch Customize again and if that doesn't fix stuff Installer so I can uninstall stuff.

    I am able to ssh into the phone.
    If you see Terminal just go in there

    cd ..
    cd ..
    cd Applications
    cd Customize
    ./Customize

    It will start it up

    In the settings, make sure you have it set for 16 icons, then arrange the icons properly. I bet your missing icons are under the Hidden category

    Cheers

    Ben

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Terminal is one of the icons missing. I can however SSH into the phone. Can I launch it that way?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by runboy View Post
    Terminal is one of the icons missing. I can however SSH into the phone. Can I launch it that way?
    Yes u can.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    How do I do that? The terminal window in WinSCP doesn't seem to recognize the same commands. I have tried to browse to Applications/Customize and then entering ./Customize but that doesn't work.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    248
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by runboy View Post
    How do I do that? The terminal window in WinSCP doesn't seem to recognize the same commands. I have tried to browse to Applications/Customize and then entering ./Customize but that doesn't work.
    Hi, not with WinSCP, but get Putty, and connect to it with SSH.

    Go to root (cd .. until you can), go to Applications, Customize, and run it that way.

    Good luck,
    Ben

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks guys

    It worked.
    I had moved them all to hidden for some reason.

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    248
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by runboy View Post
    Thanks guys

    It worked.
    I had moved them all to hidden for some reason.
    Glad you have it working.
    On a side note, it wasnt you who moved the icons to the Hidden menu, but rather Customize by default. For some reason, it has the 12 or 13 icon as the default setting for the springboard, whereas we need it to be 16.

    Cheers

    Ben

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I see.

    I am just happy I didn't uninstall/disable SSH

 

 

Similar Threads

  1. After Pwnage app icons missing
    By das in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2009, 12:53 AM
  2. [1.1.1] Icons are missing
    By hellzangel in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2008, 06:56 PM
  3. Missing Icons!
    By Naes in forum iPod Touch 1G
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2008, 02:51 AM
  4. [Springboard] Missing Icons
    By ptpuffers in forum iPod Touch 1G
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2008, 07:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:43 PM.
twitter, follow us!