Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
Discuss lost the installer icon!!! at the General - Hackint0sh.org; Originally Posted by al217739 im guessing your new to this stuff, i bricked mine within ...
  1. #11
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by al217739 View Post
    im guessing your new to this stuff, i bricked mine within 5 minutes of getting it, it took me ages to get mine back cause i kept making little mistakes, eventually i got it back to 1,0,2 is that what you intend?

    yeah you could say that its my wifes phone, her brother got it from the usa on a trip, i was unlocked and i was just updating the iphone with songs and vids etc and window popped up and said they is a new verson to update, did that and that was the beginning of all my troubles. i had today off work and i've managed to get the fw down to 1.0.2 again but its this thing called a a baseband, tried anysim to unlock but it wouldnt have it. i was going to pay iphonesimfree.com 35.00 to unlcock it after i reinstall the 1.1.1 fw.

    i dont mind paying 35.00 if she can use the phone.


  2. #12
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    617
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    http://www.hacktheiphone.com/111/iph...1_windows.html

    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=10863

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=13170

    i used those 3, in order cause i did the same thing!

    it took me 5 days to learn everything cause i didnt know a thing, i think i tried 7 times and put it on ebay for £185, i gave it one last try and it worked, ive never learnt so much so fast!

    dell xps m1710 laptop its really pretty
    core 2 duo t7600G @ 2.83ghz
    4gb ram
    nvidia 512mb 7950 gtx
    160gb 7200rpm

  3. #13
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    617
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    oh, just the first page of the first one

    edt

    i think you also have to change the baseband files to 0755 in winscp
    Last edited by al217739; 11-05-2007 at 11:31 PM.

    dell xps m1710 laptop its really pretty
    core 2 duo t7600G @ 2.83ghz
    4gb ram
    nvidia 512mb 7950 gtx
    160gb 7200rpm

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by al217739 View Post
    http://www.hacktheiphone.com/111/iph...1_windows.html

    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=10863

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=13170

    i used those 3, in order cause i did the same thing!

    it took me 5 days to learn everything cause i didnt know a thing, i think i tried 7 times and put it on ebay for £185, i gave it one last try and it worked, ive never learnt so much so fast!
    ha ha, thankyou, yes exactly sounds like me, its all falling into place slowly. thanks for links again.

    i'm assuming you managed to get it unlocked then? ive had the missus moaning at me all day because she can't use it as a phone!!

  5. #15
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    617
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    i literally sold it, someone on ebay had bought it, but i refunded them, i realised they wouldve made a killing,

    i have msn, youtube, custom icons etc,

    mine looks like this now

    [/URL]

    i knew nothing before

    dell xps m1710 laptop its really pretty
    core 2 duo t7600G @ 2.83ghz
    4gb ram
    nvidia 512mb 7950 gtx
    160gb 7200rpm


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by al217739 View Post
    i literally sold it, someone on ebay had bought it, but i refunded them, i realised they wouldve made a killing,

    i have msn, youtube, custom icons etc,

    mine looks like this now

    [/URL]

    i knew nothing before

    that looks good, yeah one day, just showed my missus that pic and she said can i do that with hers.... sadly i cant even send a text message at the moment, ok i'm just about to start the hacktheiphone tutorial and i'll see how i go.


    thanks once again for all the help.

  7. #17
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    617
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    what happened sometimes with me was with the baseband stuff, give me a message if you get stuck, i found that alot of people and guides were confusing, i might write my own

    dell xps m1710 laptop its really pretty
    core 2 duo t7600G @ 2.83ghz
    4gb ram
    nvidia 512mb 7950 gtx
    160gb 7200rpm

  8. #18
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by al217739 View Post
    what happened sometimes with me was with the baseband stuff, give me a message if you get stuck, i found that alot of people and guides were confusing, i might write my own

    yeah thanks, well you did say ask. i've worked my way through the ibrickr tutorial and go as far as '
    Now click the "Browse applications" button, and scroll down to “BSD Subsystem” and click the name' but everytime i go to browse the applications and i get a error on the page.... (its never easy for me)

    ''
    error....
    Navigation to the webpage was canceled

    What you can try:
    Refresh the page.
    ''


    so i can't install the bsd subsystem....

  9. #19
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    617
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    thats odd, is that that it wont connect to the internet?

    dell xps m1710 laptop its really pretty
    core 2 duo t7600G @ 2.83ghz
    4gb ram
    nvidia 512mb 7950 gtx
    160gb 7200rpm

  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by al217739 View Post
    thats odd, is that that it wont connect to the internet?
    yeah i dont understand it myself, i can get that far, tried reset the iphone and the computer, i have firefox on my laptop but it chooses IE always to start in ibrickr.

    tried going to the natetru website and downloads the bsd subsystem myself and then copying it into a folder and installing that way but still no joy.

    whats the worst that could happen if i reinstall the 1.1.1 software update from itunes and start again??


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Installer.app lost
    By daminerdee in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2008, 11:30 PM
  2. Installer icon on 1.1.3???????
    By rmklotz4 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 01-20-2008, 08:46 PM
  3. Help!! I lost installers Icon! Desesperate... !
    By stratagema in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2007, 08:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:49 AM.
twitter, follow us!