Results 1 to 2 of 2
Discuss KILLALL I must be doing something wrong... at the General - Hackint0sh.org; Ok, so, I get to the point in the Activation and i type KILLALL lockdownd ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question KILLALL I must be doing something wrong...

    Ok, so, I get to the point in the Activation and i type KILLALL lockdownd and it comes up saying that command could not be found. What the hell am I doing wrong here? Any support and guidance would be Greatly Appreciated.



  2. #2
    Professional Array abccba's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Hi! I had the same problem!
    It turned out that I forgot to install the BSD subsytem...

    Read the Step 4 of the tut very carefully...

 

 

Similar Threads

  1. What am I doing wrong?
    By phloren_84 in forum Distributions
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2009, 04:02 PM
  2. something is wrong!!
    By trixx316 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 12-15-2007, 07:02 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-18-2007, 10:57 PM
  4. Killall lockdownd failure!!
    By budfox in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-16-2007, 10:11 AM
  5. what's wrong??
    By bobhope in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2007, 08:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:10 AM.
twitter, follow us!