Results 1 to 6 of 6
Discuss jiPhone??? at the General - Hackint0sh.org; Ok everyone, I dono what my real problem is, but plesae bare with me. Go ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    367
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default jiPhone???

    Ok everyone, I dono what my real problem is, but plesae bare with me. Go to Settings--> General--> About. Right above "Network" you should see the word "iPhone" mine doesn't say iPhone, instead it says, "jiPhone"!! Please help. Any fix? Its just bugging me. Its no big problem, just a minor bug I suppose but it still bugs me. Thanks for any help.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    It's because you installed YouTube the n00b way. You can change the name in the data_arc.plist-file.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    367
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    My YouTube stopped working too. I installed it by using the three files, and a patched lockdownd file. I guess I'll just restore and use INdependence. Or can I just deactivate and reactivate with INdependence?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    346
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    26

    Default

    Quote Originally Posted by PSLiNK View Post
    My YouTube stopped working too. I installed it by using the three files, and a patched lockdownd file. I guess I'll just restore and use INdependence. Or can I just deactivate and reactivate with INdependence?
    jep, deactivate and activate with independence

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    367
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    I can't even deactivate, it just says, succeeded but then my phone is still activated. So i just did a restore and activate with INdependence. Now its working fine. Everything ok. Thanks for all your inputs. Plus restoring might be a good idea, fresh phone before the new firmware comes out. Might be awhile before the new firmware is hacked, but who knows. The bases of the unlock is there, just need to use the old base and workaround the new firmware. Cheers guys. Thanks for all your help and inputs again.


  6. #6
    Respected Professional Array madrich's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chicago: Home of the Spire!
    Posts
    578
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by iMags View Post
    It's because you installed YouTube the n00b way. You can change the name in the data_arc.plist-file.

    I just want to comment that I followed the noobie method too, but it imported my previous cell phone's name "Richard's" Cell Phone (My IPhone now shows Richard's IPhone) that had with my T-mobile SIM card. Everything is perfect on my T-mobile IPhone!

 

 

Similar Threads

  1. On the "ABOUT" page: jiPhone
    By spook75 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2007, 05:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:17 PM.
twitter, follow us!