Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
Discuss iphone.unlock.no but "cannot connect to youtube" at the General - Hackint0sh.org; ...
  1. #11
    dro
    dro is offline
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by csnana View Post
    replace the orginal files in the lockdown folder , that solved my problem in windows using ibrickrv0.8
    been there done that
    didnīt work out for me


  2. #12
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dro View Post
    been there done that
    didnīt work out for me
    any more details would be great, 8)

  3. #13
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    http://www.ging.co.nz/youtube.php - this worked a treat for me.

  4. #14
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I forgot to say I used iBrickr to upload/download files.

  5. #15
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by crogers8485 View Post
    http://www.ging.co.nz/youtube.php - this worked a treat for me.
    can anyone confirm this works?


  6. #16
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have this problem too I think i found out why...I dont have any files under the activation_record folder, I think i need to reactivate or get a file to put there, if anyone has one I can try it on mine and see if it works, or i will just reactivate and let you know how it goes

  7. #17
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by laxdef10 View Post
    I have this problem too I think i found out why...I dont have any files under the activation_record folder, I think i need to reactivate or get a file to put there, if anyone has one I can try it on mine and see if it works, or i will just reactivate and let you know how it goes
    great, good luck, please post your progress on this thread, thx

  8. #18
    dro
    dro is offline
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    iīve tried it with the PACAY batch,
    iīve tried copiing the files from a workin phone to mine,
    iīve tried this http://www.ging.co.nz/youtube.php,
    iīve tried with an older version of itunes,
    iīve tried different computers
    and so on ....
    i have done pretty much anything i can think off

    right now i donīt think it has to do with the activation files themselfes, it musst be something else, but what

  9. #19
    dro
    dro is offline
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    did you guys try indepedence and had more luck than before?
    if so im gonna have to find a mac

  10. #20
    dro
    dro is offline
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 03-31-2012, 06:00 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 05-19-2008, 03:34 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2008, 01:19 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 11-01-2007, 11:44 PM
  5. HELP! "Cannot connect to YouTube" after unlocking
    By amuse in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2007, 04:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:37 PM.
twitter, follow us!