Results 1 to 5 of 5
Discuss iPhone Hacking Problems PLease Help. at the General - Hackint0sh.org; Hello everyone, I hope someone could help me. I have turbo sims. I Jailbreaked into ...
  1. #1
    Rookie Array AlMuhairi's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West Lafayette, IN
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPhone Hacking Problems PLease Help.

    Hello everyone, I hope someone could help me.


    I have turbo sims. I Jailbreaked into my iphone, installed bin kit, iphone interface, SSH and used winSCP client, uploaded all the files needed in order to unlock.

    I unlocked it the first time and everything went ok, my T-Mobile sim worked and i was getting signal. However, it was not able to hang on to a network and kept loosing signal. After that it asked me to enter a valid sim!! I restarted the phone but no use. I tried a couple more things and then decided to start all over again. I tried restoring my iphone to its original firmware 1.01 but itunes updated my firmware to 1.02.

    Jailbreak and SSH were installed and all files were uploaded successfully. However, when i try to upload ringtunes through iphoneinterface using putfil /var/root/Library/Ringtones/filename.mp3, it said fileref 0!!.


    Also when i tried to do the unlock, everything was OK, but after restarting, the applesaft menu is not there and nothing changed!!

    Im sorry i wrote too much, i just wanted to mention everything to make it easy for anyone who knows something to help.

    Thanks guys



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    258
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by AlMuhairi View Post
    Hello everyone, I hope someone could help me.


    I have turbo sims. I Jailbreaked into my iphone, installed bin kit, iphone interface, SSH and used winSCP client, uploaded all the files needed in order to unlock.

    I unlocked it the first time and everything went ok, my T-Mobile sim worked and i was getting signal. However, it was not able to hang on to a network and kept loosing signal. After that it asked me to enter a valid sim!! I restarted the phone but no use. I tried a couple more things and then decided to start all over again. I tried restoring my iphone to its original firmware 1.01 but itunes updated my firmware to 1.02.

    Jailbreak and SSH were installed and all files were uploaded successfully. However, when i try to upload ringtunes through iphoneinterface using putfil /var/root/Library/Ringtones/filename.mp3, it said fileref 0!!.


    Also when i tried to do the unlock, everything was OK, but after restarting, the applesaft menu is not there and nothing changed!!

    Im sorry i wrote too much, i just wanted to mention everything to make it easy for anyone who knows something to help.

    Thanks guys
    Sounds like you have a contact problem.
    If the combo SIM + TurboSIM is too loose, you may lost contact.

  3. #3
    Rookie Array AlMuhairi's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West Lafayette, IN
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    There was no loose contact I made sure of that. Is there a way that the new firmware is not working with the old method? Is it possible to downgrade to firmware 1.01. I cant upload ringtunes through iphoneinterface, but i was able to before i restored it.

  4. #4
    Rookie Array AlMuhairi's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West Lafayette, IN
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK, i was able to find the restore file for firmware 1.01, but when i try to restore it, it displays error 1012. Any ideas why?

  5. #5
    Rookie Array AlMuhairi's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West Lafayette, IN
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My iphone is giving me no Service now for quite some time, cant reactivate.. Any ideas?


 

 

Similar Threads

  1. Iphone 4 Hacking Help
    By sheen45 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 03:06 PM
  2. Hacking iPhone w v. 1.1.4
    By Aztek in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2008, 07:06 PM
  3. I need help for hacking the iPhone
    By KansasCityShuffle in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 12-30-2007, 12:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:32 PM.
twitter, follow us!