Results 1 to 6 of 6
Discuss Intermittent "Repair needed" After Dev team unlock? at the General - Hackint0sh.org; Hello All, After a fresh restore to 1.0.2, Activated using iActivator, SSH, SFTP, installed. Dev ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Intermittent "Repair needed" After Dev team unlock?

    Hello All, After a fresh restore to 1.0.2, Activated using iActivator, SSH, SFTP, installed. Dev team unlock.

    Initially, about every two hours, the phone signal went dead and said "Repair needed"
    Went into Minicom Got error saying /dev/modem not found. this was wrong so i redid everything and it's now functioning on with the path /dev/tty.baseband Thought i had it going, was good all night ONCE it still said "Repair needed cannot make or receive calls" Rebooting ALWAYS fixes the issue immediately, so im convinced the phone is trying to access the old firmware or soemthing , thoughts and ideas folks?



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array JSN1's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    localhost
    Posts
    793
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    56

    Default

    Did you load again the CommCenter?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    of course

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same issue the error randomly pops up.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After restoring the baseband, and Re-unlocking via the Unlock_ Reloaded method, My iphone intermittently continues to bring up a screen saying "This phone cannot make or receive calls " once again rebooting fixes the issue. No one else knows anything about this????


  6. #6
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I restored, and re-activated and it was gone.
    didnt need to re-unlock cause it seems the restore doesnt effect the unlock.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-20-2009, 05:22 PM
  2. [1.1.3 OTB] Got "Repair needed" message after unlock attempt
    By Don_Ron in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 03-12-2008, 06:18 PM
  3. Tried SW unlock 1.1.2 -> Now "Repair needed..."
    By Sarkar in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 27
    Last Post: 02-12-2008, 08:21 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-27-2007, 03:21 AM
  5. "Repair Needed", no WiFi, baseband screwed, monetary reward!
    By ogs1 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 26
    Last Post: 12-13-2007, 07:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:22 PM.
twitter, follow us!