Results 1 to 3 of 3
Discuss installer problem at the General - Hackint0sh.org; I have problems installing any new apps from the installer. I am getting a message ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default installer problem

    I have problems installing any new apps from the installer. I am getting a message "Error during install script execution". I have only summerboard running at present.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Jailbreak with iNdependence 1.2.1

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Great. It worked. Thanks.

 

 

Similar Threads

  1. Problem with Installer 4.0
    By Rooster212 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2008, 01:02 PM
  2. Installer PROBLEM need HELP
    By Chiorny in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2008, 11:48 PM
  3. Installer problem with 1.1.3
    By kint in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 10:56 PM
  4. Youtube and Installer problem after 1.1.3 Jailbreak (via installer)
    By QuaCk QuaCk in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 04:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:05 PM.
twitter, follow us!