Results 1 to 8 of 8
Discuss iNdependence 1.2.1 Youtube PLEASE HELP at the General - Hackint0sh.org; Ok so I unlocked my iPhone recently with the iUnlock 20 minute version hack, but ...
  1. #1
    Senior Professional Array NJDevils44's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation iNdependence 1.2.1 Youtube PLEASE HELP

    Ok so I unlocked my iPhone recently with the iUnlock 20 minute version hack, but youtube doesn't work...

    The new iNdependence 1.2.1 if you activate your iPhone with it, it says it will fix youtube...

    Right now, with iNdependence 1.2, when my iPhone is plugged in it says its NOT activated, but it is jailbroken...

    now if i download the new version and click activate, will that mess up everything on my iPhone?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No. Just Deactivate/Activate again.

  3. #3
    Senior Professional Array NJDevils44's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Chapaev View Post
    No. Just Deactivate/Activate again.
    Can you confirm from first-hand experience? I don't want to take any risk

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, I was exactly in the same situation. There is also confirmation on iNdependence web-site.

  5. #5
    Senior Professional Array NJDevils44's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    What inthe world..

    I deactivate my iPhone, not jailbroken, deactivated...it wont let me activate i assume because its not jailbroken, i click jailbreak and afterwards it says its actiavted but sitll no youtube!?!?! help


  6. #6
    Senior Professional Array NJDevils44's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    help???????

  7. #7
    Amazingly Knowledgeable Array Locked's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    900
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    53

    Default

    This needs some manual labor but it works every time.

    http://www.ging.co.nz/youtube.php

  8. #8
    Senior Professional Array NJDevils44's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It works, thank you!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-28-2008, 09:57 PM
  2. YouTube with iNdependence and anySIM...
    By JCMA90 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 07:24 AM
  3. Youtube issue (independence 1.2.5/ anysim 1.1)
    By Oecher in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 10-26-2007, 05:31 PM
  4. iNdependence 1.2.3 + anySIM 1.1.1 = No youtube?
    By M Ariff K in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2007, 03:07 PM
  5. youtube after using iNdependence 1.1.1
    By patelpritesh007 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2007, 09:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:58 AM.
twitter, follow us!