Results 1 to 5 of 5
Discuss IMEI & ICCD Issue at the General - Hackint0sh.org; I am currently trying to use I activator to activate my iphone - in preperation ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default IMEI & ICCD Issue

    I am currently trying to use I activator to activate my iphone - in preperation for my Turbosim.

    I had previously activated the phone using spoon's simple mac activation tool. but i fully restored it back to its original condition so i could get on with the work.

    But i have hit a major issue. I cannot generate the IMEI & ICCD for the phone. Even though the ATT Sim is inserted correctly into the phone. I have searched for it on the "i" button on the ACTIVATE PHONE screen and both categories come up with "Unknown"

    I also reactivated the phone and looked in the General -> About Section - And neither was there.

    I then got the numbers off the iphone box and attempted to generate the activation that way but iactivator says the numbers are incorrect...

    This is quite concerning too me. As people i have asked in Irc have been stumped by it.

    Hoping there is a few more knowledgeable people in this forum !

    Thanks in Advance
    Schismd



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Also on top of this

    Now since i have restored my phone it is telling me my sim card is not inserted properly..... WHAT !

    What have i done to cause it to go from working perfectly to now the sim not being reccognized. Someone HELP ME !!

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what did you do to fix this problem, i am having the same..

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same problem here. you can solve it by:

    switch off your iphone.
    place the iphone in the dock connected to your itunes and wait till it starts
    you will get this scarry message that there is no sim. click ok
    hold power and home button till you get connect to itunes in your screen of the iphone
    unplug usb connector of the dock
    plug usb connector
    choose restore iphone

    worked for me. I've shitted my pants twice getting that message

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I have the same problem I'm assuming it's because we deleted the commcenter file from the phone. Can one of the experts please help us out.


 

 

Similar Threads

  1. [Advice] Errors 1012, 1011, 1 (No Wi-fi, imei, iccd, broken BB)
    By Kuzmaster in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 31
    Last Post: 06-29-2008, 08:44 PM
  2. OK I give up!!!! (IMEI issue)
    By mrkay in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2008, 05:50 AM
  3. Need help with IMEI/No WiFi Issue: Complicated
    By smersh in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 12-16-2007, 09:54 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 09-25-2007, 11:23 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-13-2007, 12:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:51 PM.
twitter, follow us!