Results 1 to 4 of 4
Discuss I Need your help!!!!!!!!!!!! at the General - Hackint0sh.org; Hi, I went through all the steps for the quick (no solder) unlock and i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I Need your help!!!!!!!!!!!!

    Hi,
    I went through all the steps for the quick (no solder) unlock and i got a response of 0, but when i put in my t-mobile sim card, it says no service, but my phone makes a noise and my phone button has a red dot by it. I select that and its shows that i have voicemail, but i still cant connect to it or make phone calls. Wuts going on? Please help me. Thanks



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    connect to the phone through putty and just run the very last command again

    launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it says its already loaded

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    does anyone else have any idea wuts wrong?
    Your help is greatly appreciated.
    Thanks

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:34 PM.
twitter, follow us!