Results 1 to 6 of 6
Discuss how to get rid off the "I / O" on the on/off switches? at the General - Hackint0sh.org; hi the design of the on/off switches had a slightly change in 1.1.1, now there's ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    300
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default how to get rid off the "I / O" on the on/off switches?

    hi


    the design of the on/off switches had a slightly change in 1.1.1, now there's an I and a O on them, which looks in my opinion fugly.

    is there a way to change it back to "on/off" labeled?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    You have to switch the language back to English in System>General>Internation

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Seems to be specific to some locales (such as Japanese. Japan uses I/O to represent On/Off ubiquitously). Not sure about Swiss or other locales.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    300
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    okey, if its still on / off in einglish, i should fine that file somewhere.
    any hints?
    maybe in the UIkit framework or the springboard? i'll search a bit

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    I activated German and also have I/O, although it doesn't really make sense for the german language.
    What kinda sucks is that you can only completely turn off the English keyboard when you set the language to any other than English.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have also the same problem. I didn't found the the file yet. Although my Dutch settings are working well.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 03-31-2012, 06:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-14-2009, 10:10 PM
  3. [NETWORK/PRIVACY] "UDID faker" - "Anti- Call Home" Apps
    By macfr3ak in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2009, 02:08 PM
  4. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:46 AM.
twitter, follow us!