Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Discuss !help! No Wifi Imei Bt + Bbupdate Error at the General - Hackint0sh.org; Hi I have the same problem, but i have no b.b. and can't get to ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi I have the same problem, but i have no b.b. and can't get to unload commcenter because no such a process error

    Any suguestions

    thanks


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    everything work for me
    but i still can not use bluetooth and wifi
    and when i want to use anysim to unlock the phone
    but it doesnt work
    can anyone help

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Can U Please explain step by step how u fix because I am also facing same problem. last ten days I am trying to fix. I cant. Pls Help me and what is the unload command ?

    Thanks
    Niazkv


    Quote Originally Posted by brickman View Post
    UPDATE:

    FIXED!!

    it turns out, that after issuing the "unload" command, it needs 5 - 10 mins to actually unload the CommCenter!

    for those unfortunate souls out there with the "failed to initilize comm layer", just run "bbupdate - v" every 5 mins until it start pinging the baseband!!!

    THANKS TO ALL THOSE THAT HELPED!!

    p.s. special thanks to bimmerme for sending hope over!

    * to admins: this is so far the FIRST solution to the "failed to ini comm" problem (believe me, I have searched and searched), please help spread the word to other out there? you the coolest

  4. #14
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hello,

    i have a otb 1.1.1 phone from a friend with the same problem. down to 1.0.2 and flash the baseband without problems. but no wifi at all. resett all settings makes no difference!

    any idea?

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 102
    Last Post: 10-29-2009, 01:52 PM
  2. no imei, no wifi, no bluetooth
    By leskov_artem in forum iPhone 3G
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2009, 10:00 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-11-2008, 06:53 PM
  4. 1.1.2 no imei, no wifi ->1.1.3 but can't downgrade HELP
    By ernestofriki in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2008, 01:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:27 AM.
twitter, follow us!