Results 1 to 5 of 5
Discuss HELP: My speaker doesn't work anymore! at the General - Hackint0sh.org; I had a fw 1.0.2. and just now virginized using BigBoss' method , then upgraded ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default HELP: My speaker doesn't work anymore!

    I had a fw 1.0.2. and just now virginized using BigBoss' method , then upgraded to fw 1.1.1. through iTunes, then jailbroke through jailbreakme.com and then anysim unlocked through installer.

    Everything went smoothly and my sim works and I thought everything was a success until I tried dialing a number and noticed there was no sound after pressing each button!

    I went to settings and checked the sound and made sure the dedicated ring on/off button on the side of the phone was turned on - but still my speaker is not working ! The only sound coming out is through the receiver (where you put your ear on a call) and not the speaker! HELP!


    ** EDIT: False alarm! My speaker just started to work again. I guess it needs time after the unlocking process to work again? I don't know why it shouldn't work right away though?? Almost had a heart attack!
    Last edited by wigo; 11-06-2007 at 03:57 AM.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same thing happen (speaker stopped working and then started again). I have no idea as to the cause or solution, but just wanted to share that someone else had the same experience.

    I also was on a 1.0.2 firmware with the AnySIM 1.0.2 unlock. I used the re-virginizer process at www.iphonegoboom.com and upgraded to 1.1.1.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the same happend to me, not once but 3 times. and unfortunatelly the last time it stays silent. so you're lucky the sound came back. hopefully it stays that way for you. I'll keep trying to get my speaker working again, until now, no success...

  4. #4
    Senior Professional Array graf9's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by SioSae View Post
    the same happend to me, not once but 3 times. and unfortunatelly the last time it stays silent. so you're lucky the sound came back. hopefully it stays that way for you. I'll keep trying to get my speaker working again, until now, no success...
    Try plugging in your headphones and unplugging them a few times.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by graf9 View Post
    Try plugging in your headphones and unplugging them a few times.
    did that, and while it kind of worked the first time, the second time it doesn't but the speaker worked again the next morning without doing anything. but not the third time. you have to know the speaker stopped working without using the headphones. just by playing back a video using the speaker. i restored the phone many times and even virginized it back to 1.0.2 nothing works. and until repair services only sell the whole display with assembled speaker for 199$ even repairing my phone is not really an alternative.


 

 

Similar Threads

  1. backlight doesn't work anymore
    By loglogch in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2009, 07:31 PM
  2. Power Switch doesn't work anymore: need DFU
    By SLIPLOCK in forum Winpwn
    Replies: 6
    Last Post: 11-22-2008, 07:20 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 04-04-2008, 09:04 PM
  4. [Speaker] the ear speaker doesn't seem to work.
    By vanrumst in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 03-25-2008, 09:15 AM
  5. HELP: My speaker doesn't work anymore!
    By wigo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2007, 09:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:26 PM.
twitter, follow us!