Results 1 to 5 of 5
Discuss edge working on t-mobil w/0 setting at the General - Hackint0sh.org; i got 1.1.1 jainbroken unlocked for t-mob ive tried one of those free internet for ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default edge working on t-mobil w/0 setting

    i got 1.1.1 jainbroken unlocked for t-mob

    ive tried one of those free internet for iphone tmob

    didnt work for me so i stopped using it.

    though while i was retrieving info on usage on my iphone

    EDGE shows that im actually getting and sending some dats over the net.

    its only about 78/35 for data sent/received.

    how is it possble?

    any idea and help would be appreciated

    thanks



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    when i unlocked my phone and put in my sim card the blue e also showed up with no settings put in. I dont know. Go figure. My plan does have the $6 internet though.

  3. #3
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    803
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    47

    Default

    The edge icon always shows regardless of subscription.

  4. #4
    Senior Professional Array phungy's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So you stopped using EDGE but did you cancel the t-zones/unlimited data plan?

    Before I added the t-zones hack/data plan, the usage was "-" and as the others have said, the "E" is always there.
    Did you happen to get the app "Services"? It'll turn off EDGE so you won't get charged if you don't have a data plan.
    A blonde walks into a computer store and asks for curtains. The sales rep asks "What do you need curtains for?". The blonde replies "I've got windows"

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So everyone has a E? I have been trying to get this t-mobile EDGE thing working for 2 months with no luck. I have never had a E on my iphone. Is there any way to check to see if my edge has malfunctioned?


 

 

Similar Threads

  1. [2.1] [edge] Missing Edge menu in setting's
    By isawugoing in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2009, 11:54 AM
  2. i need help setting edge for tmobile
    By Tonykunn in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 08:57 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 02:02 AM
  4. Edge Setting !!!
    By sony123 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2007, 01:39 PM
  5. Need Edge Setting Help Tmobile
    By samihassan in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2007, 01:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:48 PM.
twitter, follow us!