Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss [EDGE] Won't connect anymore at the General - Hackint0sh.org; my phone has been acting up lately, just running kinda sluggish. ive been installing stuff ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [EDGE] Won't connect anymore

    my phone has been acting up lately, just running kinda sluggish. ive been installing stuff and uninstalling stuff and just been screwing with it a lot. so i figured i may have messed with something i shouldnt have. so i restored my phone to 1.1.1 just to clean everything off. before i restored everything worked great, but after my edge stopped.

    Ive tried everything i can think of but my edge still wont connect. ive searched and have found a few people with similar problems, but they all seem to have just been forgeting to put in their settings. i have t-mobile and have internet2.voicestream.com in my edge settings nothing happens but when i put in wap.voicestream.com i can get my mail. but safari doesnt work.

    ive restored to 1.1.1 over 6 times, and now ive restored to 1.1.2 hoping that might help, but still the same issue. i really have no idea what to do now. anyone know how to fix this?



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no one knows what to do

  3. #3
    Developer Array javacom's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    304
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    restore it to firmware1.1.4

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks, tried that and still doesnt work

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well i tried that today, and it didnt seem to work, but i have noticed something new, when i go into boss prefs and turn edge off. the little E up in the corner stays there.

    anyone else have any suggestions? i for some reason never realized how much i used the internet on my phone until now when i cant

  7. #7
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by prosnowboarder211 View Post
    well i tried that today, and it didnt seem to work, but i have noticed something new, when i go into boss prefs and turn edge off. the little E up in the corner stays there.

    anyone else have any suggestions? i for some reason never realized how much i used the internet on my phone until now when i cant
    Whats the error message, thats important. Try Safari, turn Wi-Fi off before and let me know.

    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Could not activate EDGE: You are not subscribed to EDGE

    then says, Safari can't open because it can't find the server.

  9. #9
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by prosnowboarder211 View Post
    Could not activate EDGE: You are not subscribed to EDGE

    then says, Safari can't open because it can't find the server.
    Ok, but you said "when i put in wap.voicestream.com i can get my mail. but safari doesnt work." In this case when using wap.voicestream.com you obviously do have EDGE otherwise you would not get mail. Opening Safari then probably gives you an error like "Safari couldn't find the server". Would you then try to type http://64.233.167.99 instead of Googles address (while using wap.voicestream.com) and tell me what happens?

    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    nope doesnt give me any error, the little circle thing up top keeps spinning like its trying to load the page but nothing ever pops up. when i type in http://64.233.167.99 nothing happens either. i have however kinda fixed the problem, i installed the t-zones hack and when i use wap.voicestream.com i am able to use all the internet functions. but it is slower than it was before. and internet2.voicestream.com still doesnt work.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [2.0][Tuner.app] Not working on EDGE anymore
    By sura in forum AppStore Software
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2008, 05:42 PM
  2. [OpenSSH][Solved] can't connect into my phone anymore
    By Alperovich in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 11
    Last Post: 07-04-2008, 08:41 AM
  3. [Touchpad Pro] Doesn't connect anymore to my Computer
    By bhubiz in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 06-26-2008, 01:54 AM
  4. [Tethering] Can't connect anymore
    By dobbs in forum Tools
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2008, 07:13 PM
  5. iphone does not connect to computer anymore
    By kalunde in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2007, 09:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:36 PM.
twitter, follow us!