Results 1 to 5 of 5
Discuss [EDGE][Solved] No "E" in the blue square on the status bar at the General - Hackint0sh.org; I did some researching and found this... when the edge logo goes to just a ...
  1. #1
    Senior Professional Array iHack's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default [EDGE][Solved] No "E" in the blue square on the status bar

    I did some researching and found this...

    when the edge logo goes to just a box it means the phone is on gprs. the e will show back up when the edge network is present.

    hope this helps.
    Is that true?

    I just upgraded a couple days ago from 1.0.2 to 1.1.4, is this a new feature I didn't know about???

    I haven't noticed this at all until I came to my GF's house about 35 miles away. If someone could please enlighten me...

    *EDIT: SOLVEDDD
    Last edited by iHack; 05-25-2008 at 03:49 AM.
    http://www.hackint0sh.org/forum/image.php?type=sigpic&userid=22632&dateline=119104  6084



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Yes, it's true
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Senior Professional Array iHack's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by duck9000 View Post
    Yes, it's true
    heh, I just found another site that says "after 1.1.2" they made it so it would show the difference, before it just showed the "E" no matter what (GPRS or Edge)

    Thanks for the quick reply...

  4. #4
    Senior Professional Array smirkis's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    361
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    1.1.2 shows it too. and yes ur correct. when im in my whole city i have the E in my box.

    when i travel to local mountains for snowboarding, i lose the E and keep the box meaning GPRS mode is current
    originally OTB 1.1.2 iPhone 4.6BL
    hActivated/Jailbroken/gUnlocked
    Tzones hacked
    T-Mobile USA

    now blackra1n'd 3.1.2

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    245
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Yep yep. Also is quite slow without the E =[.. Found this out last week.


 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Adobe's "Square" brings 64-bit Flash to Mac, Windows
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2010, 03:00 AM
  2. [Solved] "No Service", "Network Lost"
    By henryyan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2008, 10:46 AM
  3. Replies: 33
    Last Post: 04-13-2008, 06:34 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-04-2008, 11:22 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 03-30-2008, 07:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:48 PM.
twitter, follow us!