Results 1 to 7 of 7
Discuss EDGE not working after pwn at the General - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default EDGE not working after pwn

    I´ve unlock my 1st gen iphone with winpwn 2.0.0.2 and now EDGE is not working anymore. I always get ´server stopped responding´ on safari whether my EDGE settings are right or blank. Reflashing baseband with bootneuter doenst work, resetting network and all settings doesn´t work. I´ve tryed restoring to another custom 2.0fw, still no EDGE. Can pwn corrupt edge?? How can I solve this????



  2. #2
    Senior Professional Array iHack's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    What service are you using?

    Did you enter the correct info in the APN (Network?)

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I´m using TIM brasil. The message ´server stopped responing´ on safari pops up whether my apn settings are right or simply blank.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Check this thread

    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=46507

    try a "Network Settings Reset" worked for me!

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Network settings reset didn~t work for me...


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Continue to follow the thread. It's likely that you'll have to build a custom carrier bundle. There's a tutorial on how to do this, just run a search

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    315
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    did you restore a back up of your phone from when it was pre 1.1.4? i couldnt get edge to work for the life of me, kept giving me the same message and sometimes "you are not subscribed to a data service" did a restore and it worked again, restored my back up, stoped working again. mod my iphone has a tutorial on all the locations of the db files so you can keep your contacts and things if you dont get them from other sources.

 

 

Similar Threads

  1. Wi Fi And Edge Working
    By yorkdale in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2008, 04:58 PM
  2. Wi Fi And Edge Working
    By yorkdale in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2008, 04:58 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-15-2008, 05:46 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 10-17-2007, 06:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:03 AM.
twitter, follow us!