Results 1 to 3 of 3
Discuss Edge doesnt work !!! (supersim method) , any idea ?? at the General - Hackint0sh.org; i m using t-mobile USA , and I just Add on the tmobile web plan ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Edge doesnt work !!! (supersim method) , any idea ??

    i m using t-mobile USA , and I just Add on the tmobile web plan USD 5.99 / MONTH

    at the edge setting , I put APN :
    wap.voicestream.com

    username & password : <<BLANK>>

    but when I go to weather , stock or youtube , the icon at the top just keep on spinning around (loading) , no message pop up (like edge is not subscribe ...etc)

    anyone have this problem ?

    or I ve got the wrong plan ? (this plan I can use it on my PDA phone and surf the internet HTML for sure)



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I don't think you got right plan. I in process to make supersim, but I think you will need $20 or $30 plan for internet. I have t-mobile and pay $20 for plan. Try to upgrade and see if it's work for you.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    164
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by carson1108 View Post
    i m using t-mobile USA , and I just Add on the tmobile web plan USD 5.99 / MONTH

    at the edge setting , I put APN :
    wap.voicestream.com

    username & password : <<BLANK>>

    but when I go to weather , stock or youtube , the icon at the top just keep on spinning around (loading) , no message pop up (like edge is not subscribe ...etc)

    anyone have this problem ?

    or I ve got the wrong plan ? (this plan I can use it on my PDA phone and surf the internet HTML for sure)
    ..hey there, have u got ur edge settings working? i have the 5.99 Plan and still cannot get it to work......

 

 

Similar Threads

  1. EDGE doesnt work after unlocking using redsn0w
    By iphone4venu in forum Redsn0w
    Replies: 14
    Last Post: 06-27-2009, 08:52 PM
  2. EDGE doesnt work after unlocking using redsn0w
    By iphone4venu in forum Redsn0w
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2009, 09:05 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 06:36 PM
  4. SuperSim Method Question
    By arip in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2007, 09:24 PM
  5. SuperSim Method For Germany - How To
    By ikarus79m in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 10
    Last Post: 08-07-2007, 11:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:48 AM.
twitter, follow us!