Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33
Discuss [EDGE][Advice] Really Slow or not at all at the General - Hackint0sh.org; Originally Posted by thefewtheproud I have called several times, they are no use because once ...
  1. #11
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    I have called several times, they are no use because once they can't see what phone I have and I tell them it's an unlocked iphone there is nothing they can do. They don't have info needed to troubleshoot iphone issues. I can confirm that the network is fine because I put my sim in a carrier provided phone and the web works great with decent speeds. It simply does not go anywhere when used with my iphone...What can I do?
    A DFU restore always helps, according to my experience
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.


  2. #12
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by duck9000 View Post
    A DFU restore always helps, according to my experience
    Yea so then I have to reunlock/activate/jailbreak right? Its been awhile

  3. #13
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    Yea so then I have to reunlock/activate/jailbreak right? Its been awhile
    No pain, no gain
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by duck9000 View Post
    No pain, no gain
    lol, alright here goes...

  5. #15
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    I have called several times, they are no use because once they can't see what phone I have and I tell them it's an unlocked iphone there is nothing they can do. They don't have info needed to troubleshoot iphone issues. I can confirm that the network is fine because I put my sim in a carrier provided phone and the web works great with decent speeds. It simply does not go anywhere when used with my iphone...What can I do?
    Whats the other phone you are testing?


  6. #16
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    Yea so then I have to reunlock/activate/jailbreak right? Its been awhile
    if you are on 1.1.4 you will not need to unlock again, just jailbreak and activate

  7. #17
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by jsalva View Post
    Whats the other phone you are testing?
    Some cheapo nokia flip, I tried it with all my old phones (nokias) and it worked so i just don't know but I am currently in the proccess of doing a restore.

  8. #18
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    Some cheapo nokia flip, I tried it with all my old phones (nokias) and it worked so i just don't know but I am currently in the proccess of doing a restore.
    if you are using old nokias you are probably surfing WAP pages not WEB, so that could be as well.

    Also did you tried a reset all setting and a clear cookies ?

    just want to make sure you do everything you can before you restore

  9. #19
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by jsalva View Post
    if you are using old nokias you are probably surfing WAP pages not WEB, so that could be as well.

    Also did you tried a reset all setting and a clear cookies ?

    just want to make sure you do everything you can before you restore
    thanks for the tips, yea i tried to reset everything and yes i think i am probably surfing wap. But on ANY phone the APN settings are WAP.gocbw.com...Does that matter?

  10. #20
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    Quote Originally Posted by thefewtheproud View Post
    thanks for the tips, yea i tried to reset everything and yes i think i am probably surfing wap. But on ANY phone the APN settings are WAP.gocbw.com...Does that matter?
    probably thet APN is configured only for GPRS, did you asked your operator if they have another one for edge?

    did your iphone ever worked fine with that configuration?


 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [EDGE] Very Slow Speed for T-Zone on T-mobile
    By arminzol in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2008, 07:06 AM
  2. EDGE really that slow ?
    By epij in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2008, 03:35 AM
  3. Why is iPhone's edge so slow???
    By hidehide in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 12-21-2007, 04:15 PM
  4. Slow loading with tmo EDGE
    By netddos in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-29-2007, 10:31 AM
  5. iPhone tmobile edge slow?
    By jovercetti in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2007, 12:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:53 PM.
twitter, follow us!