Results 1 to 10 of 10
Discuss E icon of edge always visible at the General - Hackint0sh.org; Hi everybody In the older version of fw (1.1.1) the E edge icon was on ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default E icon of edge always visible

    Hi everybody
    In the older version of fw (1.1.1) the E edge icon was on or of (visible or not). Now after the ugrade to 1.1.3 the icon (white box with E) is always on. I've installed bosspref, but it was very useful to see immediatly when edge was on or off from the springboard.
    Someone with same problem?
    Any solution?
    Thx



  2. #2
    me.
    me. is offline
    Senior Professional Array me.'s Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    405
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    Welcome aboard. Oh, didn't you know 1.1.3 sucks E icon wise? You might want to check my thread where I bitch about Edge and the rest of 1.1.3...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh I've read ... f****** edge ...
    It's very annoying.
    Any solution?

  4. #4
    me.
    me. is offline
    Senior Professional Array me.'s Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    405
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    Not that I'm aware of... It's even more annoying when turns solid Hopefully NetServices or other better apps will get updated to work on 1.1.3... On the other hand, we might get something better with SDK... But are you willing to pay to have that icon removed?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i solved this, i seted all edge services as inactive and 'E' icon disappear, now edge doesnt works at all


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can't seem to turn off Edge through the services app. So now I can't use WiFi even though i have WiFi on, Edge takes over no matter what. And I'm afraid of going into the Settings>General>Network>Edge area....I don't want t lose Edge, it took me a week to get it going.

    Any other way to turn it off temporarly

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Bosspref is better ... use it!! Sometime Service seems not work fine

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    in my 1.1.3 boss prefs does not working, Services.app also, so i disabled EDGE manually, but 'E' icon is shown anyway while i'm not connected to wifi

  9. #9
    me.
    me. is offline
    Senior Professional Array me.'s Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    405
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    Quote Originally Posted by kardan View Post
    in my 1.1.3 boss prefs does not working, Services.app also, so i disabled EDGE manually, but 'E' icon is shown anyway while i'm not connected to wifi
    What makes you think it's not working? Regardless of the Edge icon, what happens when you turn Egde off in BossPrefs? Can you still access the web, update stocks/weather? BossPrefs turns Edge on and off ok for my 1.1.3 (04.03 baseband) even though the icon is always on.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my operator gives me a big bill with a huge transfer rates, now it stopped


 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3g icon/edge icon issues
    By dcb284 in forum Old *pwn Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2008, 07:40 AM
  2. Edge icon
    By pitakid10 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2008, 02:21 AM
  3. No EDGE Icon 1.1.2
    By Kasakato in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 12
    Last Post: 12-12-2007, 07:14 PM
  4. O2 (UK) edge icon?
    By unclepezza in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 11-14-2007, 03:53 AM
  5. Unlocked but No E or Edge network visible
    By the_gts in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-17-2007, 12:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:56 AM.
twitter, follow us!