Results 1 to 4 of 4
Discuss couldn't restore after h/w unlock (1.1.2OTB) at the General - Hackint0sh.org; hi, is my 2 iphone by h/w unlock, the first make me the same, commons ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default couldn't restore after h/w unlock (1.1.2OTB)

    hi, is my 2 iphone by h/w unlock, the first make me the same, commons errors for the restore to 1.1.2 or 1.1.1, but the last iphone coud not restore, i don't know..
    the baseband is correctly erased, the h/w works good, the problem is when i want to restore for finish the unlcok with the anysim.
    somebody helpme



  2. #2
    Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    781
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    51

    Default

    Telling us the iTunes error number would be very appreciated, there are different fixes, depending on the error number...

    The most error are fixed by:
    -Put the phone in DFU mode (search)
    -Plug in another USB port
    -Restart PC
    -Update iTunes
    -Try another PC/Mac

    If anything above works, tell us the error number

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    but the commons errors are not importants, itunes doesn't recognize that my iphone is h/w unlocked....

  4. #4
    Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    781
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by negrayrenata View Post
    but the commons errors are not importants, itunes doesn't recognize that my iphone is h/w unlocked....
    I don't understand... what are you trying to say ? what do you mean by "but the last iphone coud not restore, i don't know.."

 

 

Similar Threads

  1. Couldn't activate and now can't restore
    By naijatexan in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2010, 10:01 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-16-2009, 10:52 AM
  3. Couldn't restore neither 111 or 112 please help!!!
    By holycowe in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2007, 07:26 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-04-2007, 02:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:25 PM.
twitter, follow us!