Results 1 to 7 of 7
Discuss cannot hear untel open speaker then go back !!! HELP at the General - Hackint0sh.org; i need help please, i SW unlock my 2nd iphone when i make calls there ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default cannot hear untel open speaker then go back !!! HELP

    i need help please, i SW unlock my 2nd iphone when i make calls there is no i can hear its ringing, but when i open the call i cannot hear, i press on speeaer it work then back to head speaker it work too , i restor it and try same, even relock it SW.

    MY old iphone works great.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I have the same problem for some reason, also looking for a solution.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    481
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    have you guys take off the front sticker?

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    har har

    This just began happening today.

    I'm using the iPhone with AT&T so that could have something to do with it, I'm not sure.

    Currently I've used the firmware restore on the phone and the actual phone speaker doesn't work.

    Only the speakerphone does.

    I think that rules out any 3rd party apps.

    My phone was software unlocked.

    Is there anything that was changed by the software unlock that won't get fixed by restoring the firmware through itunes + pointing it at the 1.02 file?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by LA20 View Post
    have you guys take off the front sticker?
    sure i removed it, i have this problem with 2 new iphone with SW 1.02, even i tried to install the headset and removed it same problem


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    I had this problem yesterday. I have had the phone for 2 days. I plugged in the headset and then unplugged it and it fixed the problem.

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    That is a retardedly simple fix to a very annoying problem. Thanks a bunch.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-12-2011, 07:01 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-06-2010, 05:30 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-27-2009, 02:16 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 02-19-2008, 12:30 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-09-2008, 06:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:15 AM.
twitter, follow us!