Results 1 to 5 of 5
Discuss Baseband firmware restore problem at the General - Hackint0sh.org; Hi, I unlocked my phone, but youtube just can't work, so I decided to a ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Baseband firmware restore problem

    Hi,

    I unlocked my phone, but youtube just can't work, so I decided to a clean restore (include s Baseband firmware) like this:

    launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
    launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
    bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls
    bbupdater -e ICE03.14.08_G.eep
    launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    And then do a restore in itunes, and when I rebooted my iphone with the original AT&T sim card, it says:

    Incorrect SIM
    Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone.

    And iTunes doesn't regconise the sim card for activation.

    Can anyone help me so that this AT&T card will work ?

    Thanks.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem and I perform a new Unlock not with the GUI software but using this tutorial :
    http://iphone.unlock.no/
    now it's ok my IMEI came back!

    But I still have my sound problem... no sound on the /system/library/Audio/UISounds folder is playing...

  3. #3
    Senior Professional Array graf9's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by stereoxfr View Post
    I had the same problem and I perform a new Unlock not with the GUI software but using this tutorial :
    http://iphone.unlock.no/
    now it's ok my IMEI came back!

    But I still have my sound problem... no sound on the /system/library/Audio/UISounds folder is playing...
    I have the same problem !!!!

    Did you restore the baseband first? Or just go straight into the second unlock? Please some advice would be appreciated, I dont want to make my problem any worse !!!

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yesterday, I did an unlock using Unlock.app (the 20 minute wait GUI), and the IMEI comes back, but then youtube still doesn't work.

  5. #5
    Senior Professional Array graf9's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Thanks to MTHOJG I have fixed it !!!!

    I just set the correct date on the phone and youtube connects no problems !!!!

    Unbelievable !!!!


 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3G Baseband Problem. No WiFi/IMEI/Bluetooth/ICCID/Modem Firmware
    By melodosgr in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 10
    Last Post: 01-01-2011, 03:56 PM
  2. Problem with baseband after many restore
    By tiskone in forum iPhone 3G
    Replies: 17
    Last Post: 03-22-2009, 07:19 PM
  3. [Restore] Can't restore to any Firmware, Can't erase BB
    By lakshi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 26
    Last Post: 05-25-2008, 12:51 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-28-2008, 11:22 PM
  5. [1.1.3 (1.1.3 OTB) ][Problem] Can't restore to any other firmware
    By EirikurA in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2008, 07:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:56 PM.
twitter, follow us!