Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Discuss Audio is no longer working at the General - Hackint0sh.org; At first i thought it was just the music portion, but it turns out it ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default Audio is no longer working

    At first i thought it was just the music portion, but it turns out it is everything related to sound is not working. I know it is not the speaker because it did this once before (but I am not sure how I got it working again.) When I try to play a song, the volume starts at the lowest position possible. After I turn it up and press play, the play icon just glows and it does nothing. Any ideas of what to do (other than restore it)?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same thing after I did a jailbreak to 1.1.3 but after a did a full reboot it cured the issue

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    dumb question...what does a 'full reboot' consist of?

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    has anyone found a good fix for this?

  5. #5
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    Quote Originally Posted by burdell1 View Post
    dumb question...what does a 'full reboot' consist of?

    you could do a hard reset or reset all settings in the settings menu
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    a hard reset does fix it, but there has to be another (i.e. easier) way to do it.....has anyone found any other solutions? it has happened twice to me today....

  7. #7
    Amazingly Knowledgeable Array jashsayani's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    958
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    55

    Default

    Same problem here. I am on 1.1.4

    Sound was working but last night while using VNotes when I touched "Stop Recording", the phone rebooted and I lost sound. No Ringing/No Alarm/Cant play iPod. Cant even use Phone because it says Call Failed.
    My iPhone
    iPhone 4 (32 GB) Black, Firmware 4.1

    My Mac mini
    2.0 GHz Dual core, 2GB RAM, 160 GB HDD, Leopard 10.5.8

    My MacBook
    2.0 GHz Dual core, 4 GB RAM, 160 GB HDD, SnowLeopard 10.6.4

    My Blogs:
    Jash's Blog: http://www.jashsayani.com
    The iFone Blog: http://theifoneblog.blogspot.com

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    now it has happened a third time....no sound on my phone works at all....please...any suggestions would be appreciated...thanks....

  9. #9
    Moderated Russian Pimp Array Dave's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    602
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    42

    Default

    Sorry man just do a hard reboot
    Are You Questioning My Authority?

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I've done three hard reboots, and it will work for awhile, but then (usually when installing some programs from installer) the sound goes out again......it is very frustrating......there has to be another solution for this problem


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Greyed out Audio slider - but working audio?
    By bcherb2 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2011, 08:03 PM
  2. [Problem] iPhone no longer working
    By sadt3arz in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 14
    Last Post: 07-09-2009, 07:31 PM
  3. Replies: 179
    Last Post: 01-21-2008, 06:01 PM
  4. T-zones no longer working
    By amagab in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 01-07-2008, 07:42 AM
  5. Downgrade 1.1.1 to 1.0.2 run AppTapp no longer working!
    By hokorii in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 12
    Last Post: 10-16-2007, 01:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:34 PM.
twitter, follow us!