Results 1 to 4 of 4
Discuss Appsupport 1.1.4 not working at the General - Hackint0sh.org; I just installed the 1.1.4 appsupport on my phone. The thing is, the caller ID ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Appsupport 1.1.4 not working

    I just installed the 1.1.4 appsupport on my phone. The thing is, the caller ID still doesn't work.

    Any ideas?

    Thanks



  2. #2
    Senior Professional Array iDarbert's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Have you tweaked the phone formats file?

  3. #3
    Senior Professional Array timschuerewegen's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    450
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by arthertbc0702 View Post
    I just installed the 1.1.4 appsupport on my phone. The thing is, the caller ID still doesn't work.

    Any ideas?

    Thanks
    on the iphone, rename ... blah blah ... read my recent posts, too tired right now

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It's not working for me either. I installed the appsupport 1.14 file from iclarified repo, also uploaded the "PhoneNumberTemplates.txt" with this content:

    // Germany [de]
    de 49 00 0
    + + + + ## #######
    + + + + ### ######
    + + + + #### #####
    + + + + ##### ####
    + + + + ## ########
    + + + + ### #######
    + + + + #### ######
    + + + + ##### #####
    + + + + ## #########
    + + + + ### ########
    + + + + #### #######

    // Switzerland [ch]
    ch 41 00 0 ## #######

    // France [fr]
    fr 33 00;40;50;70;90 0 # ########
    to " /System/Library/Frameworks/AppSupport.framework/Support" but the numbers are still not all (some are displayed fine though) recognized!

    What am I doing wrong? Please help as it is very annoying!

 

 

Similar Threads

  1. AppSupport for 2.0.1
    By jsalva in forum General
    Replies: 38
    Last Post: 09-22-2008, 01:41 AM
  2. [1.1.3] AppSupport ?
    By badr9 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 02-22-2008, 03:43 AM
  3. I Need Some Help With Appsupport For 1.1.3. Please
    By keets28 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 03:48 AM
  4. Appsupport for 1.1.1
    By alexdeasa in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2007, 07:02 AM
  5. Is AppSupport the same in 1.1.1 as 1.0.2?
    By cstromme in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2007, 12:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:03 PM.
twitter, follow us!