Results 1 to 2 of 2
Discuss Add plist in /Library/LaunchDaemons/ doesn't load in startup? at the General - Hackint0sh.org; My openssh, afpd and other didnt turn on when I reboot. These plist are located ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default All plist in /Library/LaunchDaemons/ doesn't load in startup?

    My openssh, afpd and other didnt turn on when I reboot.
    These plist are located in /Library/LaunchDaemons/, while plist in /System/Library/LaunchDaemons/ loads..

    Anyone know how to fix that?
    Last edited by hidehide; 03-21-2008 at 06:09 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Fixed by setting Permission of the folder to 755.

 

 

Similar Threads

  1. My HP Pavilion G5490es doesn't load iAtkos S3
    By Endirable in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 11:36 PM
  2. Graphics Injectors Never Load at Startup
    By CoinCollector in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2009, 07:52 AM
  3. [Interface Builder] Library doesn't start.
    By venture in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2009, 10:43 AM
  4. [2.1] OfflineMaps doesn't load
    By TwistyValhalla in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2008, 04:14 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-26-2007, 11:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:46 PM.
twitter, follow us!