Results 1 to 2 of 2
Discuss 3GS missing video record and youtube/email upload (serious hacking challenge) at the General - Hackint0sh.org; I'm not sure how long ago this switch happened, because I don't use these features ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rhode Island
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 3GS missing video record and youtube/email upload (serious hacking challenge)

    I'm not sure how long ago this switch happened, because I don't use these features very often (but often enough that I want them back), but I went to use my video recording the other day and the toggle in the lower right-hand corner was missing. After looking through my phone for a bit, I also noticed that in the camera roll, I no longer have the option to send my previously recorded videos to youtube or email them (the icon to do so is also missing). I had previously downloaded "Video Stabilizer" (only works on the 3GS) from the appstore, and that is now saying that my device is not compatible.

    After digging around on the internet, I was only able to find info to get the 2G/3G models to have video recording natively, not a single page came up regarding my problem. To sum up, the only info I found came from a modmyi post quoted below:

    Now if you want the video recording software to work then by all means go to your M68AP.plist in SpringBoard.app and add in boolean "video-camera" and set it to 1 for yes in the capabilities dictionary. Presto! You get the video camera software.
    Just to rule it out as a possibility, I checked to make sure the "video-camera" boolean was entered in the M68AP.plist, and it was (it was also marked <true/>).

    From what I can gather, my 3GS is somehow reporting that it's a 3G model, and won't allow the video record or upload functions to be used. My question is, how do I get it back?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rhode Island
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nevermind, the problem was in the N88AP.plist.

    I changed:
    <key>video-camera</key>
    <false/>
    to:
    <key>video-camera</key>
    <true/>
    I think may have accidentally marked it false when I went in there to disable voice commands (so i can use the "hold home button" to bring up pro switcher)

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-25-2011, 06:50 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-19-2009, 04:50 PM
  3. [FW 2.0]Exchange, Email attachents missing
    By Macom2008 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2008, 12:51 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-06-2007, 03:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:48 PM.
twitter, follow us!