Results 1 to 2 of 2
Discuss [1st Gen 2.0] [Cellular Internet] kCFErrorDomainCFNetwork error 302 at the General - Hackint0sh.org; Hi, I have a 1st gen iphone upgraded to 2.0, and activated succesfully with payg. ...
  1. #1
    Newbie Array tomblanchard08's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy [1st Gen 2.0] [Cellular Internet] kCFErrorDomainCFNetwork error 302

    Hi,

    I have a 1st gen iphone upgraded to 2.0, and activated succesfully with payg.

    however, locate me on maps does not work

    and when trying to connect to cellular internet (non-wifi), I come up with:

    kCFErrorDomainCFNetwork error 302

    Anyone else come up with this?
    Suggestions? Solutions?

    Any help greatly appreciated
    Tom Blanchard
    ------------------------------------------------------------------------
    :iphone: iPhone OOTB 1.1.2 - WinPwned 1.1.4
    :hack: Dell Inspiron 531
    HP Compaq 6715B Notebook
    :finder: Attempting Kalyway 10.5.2 OSX86 AMD



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Same Problem

    I also have the same problem with the cell network and get the same error, although I can get to www.o2.co.uk site fine but not http://service.o2.co.uk. I have a 1st gen U.S phone on O2 pay and go with web and wifi bolt on unlocked running 2.0 with dev team hack. I phoned O2 and they have no idea what is going on, they just gave me the APN settings. I had no problems with 1.1.4 edge worked fine.

    After a little googling I have also found a lot of people are having issues with safari on macs running 10.5 , although this seams to be limited to certain sites. Also it appears that the error is related to the connection to the server being dropped. This usually indicates a highly overloaded server.

    So if anyone can help that would be great.

 

 

Similar Threads

  1. Cellular internet quits working every day or two
    By heavensblade in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2010, 01:42 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-10-2010, 08:09 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 07-21-2009, 02:22 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-08-2008, 10:53 PM
  5. TZones-COMVERSE Error - No internet
    By mrtriumph in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 09-25-2007, 05:47 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:52 AM.
twitter, follow us!