Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31
Discuss [1.1.4] Summerboard not changing theme? at the General - Hackint0sh.org; b00gie did you install APP SUPPORT PATCH?...
  1. #11
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    b00gie did you install APP SUPPORT PATCH?


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 69bulls View Post
    b00gie did you install APP SUPPORT PATCH?
    No, I don't think so.
    Unlocked my phone with iplus2.0b and downloaded SummerBoard Version 3.2.

    Where can I find it?
    Thanks.



    edit: Hm, now I could install the 1.1.3/4 Theme Fix. But still no Themes in the list.
    Last edited by b00gie; 03-20-2008 at 04:34 PM.

  3. #13
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    in 1.1.4 tweaks you gonna find it!

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 69bulls View Post
    in 1.1.4 tweaks you gonna find it!
    There's only a youtube fix.

  5. #15
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Add the following repo: repo.ispazio.net and select 1.1.4 compatobility patch


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 69bulls View Post
    Add the following repo: repo.ispazio.net and select 1.1.4 compatobility patch
    Thanks for your help, but how do I do that? ^^

  7. #17
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Do what? Add source? Install patch?
    1-click installer
    2-click sources
    3-edit
    4-add
    5-type in repo.ispazio.net
    6-click ok
    7-wait for refresh
    8-scroll down to Tweaks 1.1.4
    9-click on it
    10-choose 1.1.4 Compatobility patch
    11-click install
    12-Add + to my repo! LOL! Hope this helps,after that install 1.1.3 SMB themes fix.. from Tweaks 1.1.3-All will work fine.

  8. #18
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 69bulls View Post
    Do what? Add source? Install patch?
    1-click installer
    2-click sources
    3-edit
    4-add
    5-type in repo.ispazio.net
    6-click ok
    7-wait for refresh
    8-scroll down to Tweaks 1.1.4
    9-click on it
    10-choose 1.1.4 Compatobility patch
    11-click install
    12-Add + to my repo! LOL! Hope this helps,after that install 1.1.3 SMB themes fix.. from Tweaks 1.1.3-All will work fine.
    Damn, still says Main script execution failed -.-

  9. #19
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Install BSD Subsystem from system category....

  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 69bulls View Post
    Install BSD Subsystem from system category....
    It was included in iplus.

    Deinstalled everything.
    Then:
    Added the repo-source
    Installed the 1.1.4 tweak
    Installed the 1.1.3 fix (now worked)
    Installed SB
    Installed Theme

    But still no Theme in the list.


 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. How Do I Install Theme Without Changing Icons? What the heck?
    By taurusx5 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2009, 06:43 PM
  2. [Summerboard] theme won't run until i run any app on 1.1.4
    By libertybenz2 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2008, 10:33 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-20-2007, 11:01 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-05-2007, 04:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:08 PM.
twitter, follow us!