Results 1 to 4 of 4
Discuss [1.1.3] ZiPhone - YouTube not working, legit AT&T at the General - Hackint0sh.org; I can't get youtube to work on my 1.1.3 ziphone jailbroken and activated. Everything works ...
  1. #1
    Amazingly Knowledgeable Array DJ McG's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United States
    Posts
    809
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    59

    Default [1.1.3] ZiPhone - YouTube not working, legit AT&T

    I can't get youtube to work on my 1.1.3 ziphone jailbroken and activated. Everything works but youtube...


    iPhone "2G" - 3.1.3 - Jailbroken + iPhoDroid
    iPhone 4 - 4.0.2 - Not jailbroken (yet)




  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem. i have a legit t-mobile contract (germany) and tried the jailbreak. everything worked fine exept youtube.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up Solution for legit customers

    Quote Originally Posted by DJ McG View Post
    I can't get youtube to work on my 1.1.3 ziphone jailbroken and activated. Everything works but youtube...
    Well this is the problem you activate your phone when you don't need to.
    All Legit activated phone need to run jailbreak not jailbreak activate. Restore phone activate in itunes the run ziphone with jailbreak only

    ps: if you found this useful please add some repu points

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I recently purchased a 16gig iphone using a ATT sim. I used ziphone to jailbreak it. The first commands I did:

    ziphone -j

    Nothing...no installer

    Then read somewhere to try

    ziphone -a -j -u
    Installer was there, youtube didn't work

    Did a complete restore and went in this order:
    Fresh restore using 1.1.3 firmware
    ziphone -a -j
    still no youtube
    ziphone -a -j -u

    Lo and behold...youtube was back up. Might wanna try those settings. Worked for my 8 and 16 gig att iphones.

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: AT&T: YouTube, other legit videos reduce P2P
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2008, 09:10 PM
  2. (Ziphone 3.0) unlocked but no youtube
    By cmattm in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 05-02-2008, 10:49 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-13-2008, 03:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:23 PM.
twitter, follow us!