Results 1 to 5 of 5
Discuss 1.1.3 ZiPhone Jailbreak only - no signal on boot? at the General - Hackint0sh.org; I've done a 1.1.3 ZiPhone jailbreak & activated in itunes (I've a proper o2 iphone ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.3 ZiPhone Jailbreak only - no signal on boot?

    I've done a 1.1.3 ZiPhone jailbreak & activated in itunes (I've a proper o2 iphone sim) and every time I reboot the phone gets no signal. I have to put it into airplane mode and back to get signal.

    Anyone else have this problem - or even better a solution?

    I've managed to fix it by turning the SIM pin off but I would prefer to have it on..



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same issue. No signal

    jailbreak/activate only with ATT sim on a week 37 8gb iPhone


    I have tried signal.app and it doesn't help either

    -Dipstah

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    With this ziphone jb, wifi and edge seem a bit flakey too - have to go to airplane mode and back to get safari / maill working sometimes too.. Generally when the phones been in standby mode for a long period

  4. #4
    Senior Professional Array Stewcp's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    298
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by quixers View Post
    I've done a 1.1.3 ZiPhone jailbreak & activated in itunes (I've a proper o2 iphone sim) and every time I reboot the phone gets no signal. I have to put it into airplane mode and back to get signal.

    Anyone else have this problem - or even better a solution?

    I've managed to fix it by turning the SIM pin off but I would prefer to have it on..
    I think its an activation issue... what you need to do is restore your phone in iTunes and when the phone reboots unplug it from the cradle so iTunes doesn't activate it... then exit iTunes and use ZiPhone to Jailbreak only... afterwards connect back to iTunes and allow it to Activate normally!
    3G iPhone 8GB, 3.0
    O2 UK Price Plan

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Cheers for that thought Stewcp!

    Inspired by your comment I set about resetting the lockdown activation files back to 'out of the box' - but trying to keep all my other content. It seems to have worked - I have SIM pin on and rebooted and the phone got signal! Yipee! Wifi seems a lot more stable now too.. No more safari unable to connect to site errors..

    1. Turn off passcode (or itunes can't activate for some reason)
    2. SSH in delete the following files (may want to backup the whole Lockdown dir before you do this!):
    /private/var/root/Library/Lockdown/data_ark.plist
    /private/var/root/Library/Lockdown/device_private_key.pem
    /private/var/root/Library/Lockdown/device_public_key.pem
    /private/var/root/Library/Lockdown/activation_records/* (keep the directory, delete the files)
    /private/var/root/Library/Lockdown/pair_records/* (keep the directory, delete the files)
    3. Reboot phone
    4. Connect to itunes and let it activate


 

 

Similar Threads

  1. [1.1.3] Ziphone v3.0 No signal, wifi..
    By abhinav15dec in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-2008, 05:11 AM
  2. [1.1.2] NO SIGNAL after Ziphone 2.4b
    By karabey in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 27
    Last Post: 03-07-2008, 06:09 AM
  3. [1.1.3 OTB] No signal after Ziphone 2.5
    By dedingdong in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 21
    Last Post: 03-04-2008, 04:07 PM
  4. ZiPhone 1.1.3 jailbreaked/activated no signal
    By Dipstah in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 02-18-2008, 02:48 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 02-13-2008, 05:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:38 AM.
twitter, follow us!