Results 1 to 4 of 4
Discuss 1.1.3 Sound issues at the General - Hackint0sh.org; The jailbreak worked fine, I used conceited source's dev team jailbreak via Installer. I have ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.3 Sound issues

    The jailbreak worked fine, I used conceited source's dev team jailbreak via Installer. I have AT&T so I did not use "hacktivation" and iTunes did activate the phone. Edge works. E-Mail updates. However I am stuck with this:

    Can't hear any sound at all. I can make calls but I can't hear anything. I just see the call timer increasing. This goes for speaker or headphones.
    iPod does not play anything. Songs stay at 0:00.

    I've looked all over and searched posts but I haven't seen a fix. Any help would be MUCH appreciated. Thanks...



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Okay I have a fix if this happens to anyone else.

    After shutting my phone off and turning it back on for the 3rd or 4th time, I realized that I wasn't getting Edge or any signal at all. Go to Settings -> General -> Reset All Settings.

    If you try to make a call and it doesn't work...be patient it might take a few seconds. If it still does not work have someone else call you to be sure. All of a sudden I'm hearing ringtones, iPod is playing songs, speaker phone is back, etc. Hope this helps someone else!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having this exact same problem (also used the same Official Jailbreak). However, I am also unable to open sms.app, ical.app, youtube doesnt work, maps.app wont open, and obviously the ipod doesnt work because there is no sound. I can however shh and install new apps... and of course make the icons wiggle and move them around Any ideas? Resetting for me did not work.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by iiviip3 View Post
    Okay I have a fix if this happens to anyone else.

    After shutting my phone off and turning it back on for the 3rd or 4th time, I realized that I wasn't getting Edge or any signal at all. Go to Settings -> General -> Reset All Settings.

    If you try to make a call and it doesn't work...be patient it might take a few seconds. If it still does not work have someone else call you to be sure. All of a sudden I'm hearing ringtones, iPod is playing songs, speaker phone is back, etc. Hope this helps someone else!
    THANK YOU SO MUCH! I could not figure out what was going on. Your post saved my arse and probably kept me from through my iPhone through a plate glass window.

 

 

Similar Threads

  1. Install issues with Sound and Video
    By WildOne in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 02:58 AM
  2. MacNN: Forums: MobileMe anticipation, iPod sound issues
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2008, 12:20 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-11-2008, 12:31 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-27-2008, 03:34 AM
  5. [1.1.1 H/W Unlocked] [1.1.2 OTB] (Problem) Sound Issues
    By Marc539 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2008, 10:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:20 PM.
twitter, follow us!