Results 1 to 8 of 8
Discuss [1.1.3 OTB] No EDGE!!! at the General - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3 OTB] No EDGE!!!

    Greetings from Portugal!!!

    My iPhone (1.1.3 OTB, unlocked) doesn´t have EDGE, so I cannot connect to YouTube (for example). I also have installed the 0.3.6 version of Swirly MMS, but with the settings my operator (TMN) gave me, if anyone have this settings (working!!!), could please tell me???
    Could anyone tell me how to do it (I've reset the network settings, but still doesn't work).

    Thanks for your help!!!

    PS- I've been looking if this thread is on the FAQ's , but didn't get it!!!!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    EDGE still not working (I think, because YouTube still doesn't work!), but I've put the SwirlyMMS working... for the Portuguese mobile mobile network TMN!!!

    For anyone interested, in SwirlyMMS "settings":

    MMSC: http://mmsc
    PROXY: 10.111.2.16:8080

    APN: mmsc.tmn.pt
    USER: tmn
    PASSWORD: tmnnet

    In "Settings" - "General" - "Network" - "EDGE"

    APN: internet
    USER: leave in blank
    PASSWORD: leave in blank

    Hope this help anyone,
    Best regards
    Last edited by klit; 03-25-2008 at 01:02 PM.

  3. #3
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Does internet work?

    If so then I reckon you have GPRS on your network not EGDE thats why Youtube doesn't load without wifi
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    Any solution for the Vodafone connection in Portugal? :|

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Crash,

    I think this are the definitions for Vodafone Portugal:

    MMSC: http://mms/servlets/mms
    PROXY: 213.30.27.63:8799

    APN: vas.vodafone.pt
    USER: vas
    PASSWORD: vas

    In "Settings" - "General" - "Network" - "EDGE"

    APN: vas.vodafone.pt
    USER: vas
    PASSWORD: vas

    Espero ter ajudado!!!!

    PS- n350z, You right I'm working with GPRS, not EDGE. Do you have any solution to put EDGE working, I'de like to have access to YouTube


  6. #6
    J to the T. Shaken, not Stirred Array thecompkid's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,152
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    75

    Default

    Please follow the thread naming and category rules, it helps us help you faster .

  7. #7
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    some times when they write big letters i think they crap themselves or is that just me:p anways have you tried restoring or resetting all settings
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    I'm from Portugal also, using TMN network.
    I can use safari quite well, as also mail, 100% working.
    But with the youtube link at springboard i can't connect, always get an error message "Youtube videos require a WIFI or EDGE connection".
    In fact i don't have any connection active, neither EDGE nor WIFI.

    I also activated couple of days ago an internet plan at TMN which allows me to be 24/24 online for 7€/month.

    How can i solve this to get youtube working from sprinboard?
    thanks

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: iPhone '5G' case shows edge-to-edge screen, moved flash
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2011, 04:50 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-11-2011, 02:20 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-11-2011, 06:10 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-26-2011, 06:10 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-13-2011, 10:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:49 AM.
twitter, follow us!