Results 1 to 7 of 7
Discuss [1.1.3 OTB] EDGE problem at the General - Hackint0sh.org; first of all.. i've been searching in the forum and googleing for hours and i ...
  1. #1
    Senior Professional Array skanero's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chile
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Unhappy [1.1.3 OTB] EDGE problem

    first of all.. i've been searching in the forum and googleing for hours and i still can't find anything.

    so here's my problem:
    i've unlocked a OTB 1.1.3 using iNdependence 1.4beta5
    i don't know exactly what it did to the phone but everything is working fine but EDGE.
    i know the APN, user and pass. i know they work because they do under a 1.1.1 unlocked with an older version of independence.

    i've looking also on installer.app but no edge fix or something similar.

    what can i do to get edge working? this is my father's phone and he has unlimited data plan so he needs to be receiveng mails all the time.

    please guys.. a little help would be really really nice
    Ci3 iMac - C2D Alum MacBook
    iPhone 4 (iOS 5)
    Currently studying engineering and developing iOS apps
    "Think or Drink" iOS Drinking Game: http://itunes.apple.com/us/app/think...4196?l=es&mt=8



  2. #2
    Senior Professional Array skanero's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chile
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    please guys.. any comment would be nice
    Ci3 iMac - C2D Alum MacBook
    iPhone 4 (iOS 5)
    Currently studying engineering and developing iOS apps
    "Think or Drink" iOS Drinking Game: http://itunes.apple.com/us/app/think...4196?l=es&mt=8

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    UK
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default restore

    have you tried restoring?
    and what about updating to 1.1.4 as can be unlocked

  4. #4
    Senior Professional Array skanero's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chile
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    i'll try upgrading to 1.1.4 later..
    i forgot to mention that i'm in Chile.
    Ci3 iMac - C2D Alum MacBook
    iPhone 4 (iOS 5)
    Currently studying engineering and developing iOS apps
    "Think or Drink" iOS Drinking Game: http://itunes.apple.com/us/app/think...4196?l=es&mt=8

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    141
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    I have the same problem. (How) did you solve it after all?


  6. #6
    Senior Professional Array skanero's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chile
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    i didn't.. upgrading to 1.1.4 didn't helped at all.
    i tried my sim on the six 1.1.3/1.1.4 iphones i have and i had no problems using edge.. very fast by the way. But when i tried my dad's sim it didn't worked in any phone so i guess that it just is a problem with the sim.. before the iphone he was using a blackberry 8100 so i guess that must mean something.
    try getting a new simcard from your service provider.. that could help
    Ci3 iMac - C2D Alum MacBook
    iPhone 4 (iOS 5)
    Currently studying engineering and developing iOS apps
    "Think or Drink" iOS Drinking Game: http://itunes.apple.com/us/app/think...4196?l=es&mt=8

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I having the same problem, no edge and sms wrong time.
    I restore it to 1.1.4 BL 3.9 and now back to 1.1.2 and the problems persists.

 

 

Similar Threads

  1. Anyone having Problem with At&t EDGE?????
    By dannyws6 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-2008, 07:55 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-06-2008, 06:18 PM
  3. EDGE anf DNS problem
    By paveo in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2008, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:51 AM.
twitter, follow us!