Results 1 to 4 of 4
Discuss [1.1.3] Installing Summerboard Themes... at the General - Hackint0sh.org; Hi, Im currently running on a fully unlocked 1.1.3 iPhone and the only trouble Im ...
  1. #1
    Professional Array iDean's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default [1.1.3] Installing Summerboard Themes...

    Hi, Im currently running on a fully unlocked 1.1.3 iPhone and the only trouble Im having is, when I install SummerBoard Themes they don't appear in the list of themes...

    Tried reinstalling both the app, and the themes a couple times with the recommended restarts etc.

    The only thing I can think of is maybe the old themes are installing themselves in the wrong directory? If someone can tell me the old location, and the new one that would be great, cause then I would just move it through SSH...

    Thanks.



  2. #2
    Professional Array iDean's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Hi, as I suspected this was the trouble. The old themes were still installing themselves under the /root/ and not /mobile/


    if you install a theme and dont see it in Summerboard, SSH your iPhone, then move it

    FROM
    HTML Code:
    /private/var/root/Library/SummerBoard/Themes


    TO
    HTML Code:
    /private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes

  3. #3
    Rookie Array Cammo's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any idea how to set that sort of stuff to install to /mobile/ rather than /root/
    iPhone 3GS
    Telstra Mobile | Australia

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I created a symlink in the mobile path pointing to the root path and adjusted the permissions. I did this for all programs that had pathing problems. Works flawlessly.

 

 

Similar Threads

  1. [SummerBoard] Installing themes on 1.1.4 ?
    By choopz in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2008, 05:57 PM
  2. [SummerBoard] SMBPrefs 3.1 Fix for installing new themes on 1.1.3
    By shawnie53 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 35
    Last Post: 05-03-2008, 09:46 PM
  3. [Summerboard] v3.2 Themes do not show up on 1.1.4
    By Aaron918 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2008, 08:01 AM
  4. [SummerBoard] 167 Themes
    By Anti-Plus in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 19
    Last Post: 03-11-2008, 02:34 AM
  5. Replies: 11
    Last Post: 02-01-2008, 06:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:45 PM.
twitter, follow us!