Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Discuss [1.1.3] Can't turn on iPhone at the General - Hackint0sh.org; It happened to me today 3 times: I turn off the iPhone (lock it) and ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3] Can't turn on iPhone

    It happened to me today 3 times:
    I turn off the iPhone (lock it) and try to wake it up but nothing happens. I can press and hold every single button on my Phone but it won't wake up again. It only returns back to normal when I call myself or put it in the docking station.

    Does someone know what this is and how I can fix the problem?



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've been having this problem too. It appeared for me in 1.1.3 and I updated to 1.1.4 to see if that would fix it. So far, I haven't found a solution. BTW, I'm on 1.1.4, BL 3.9, IPSF Unlock with Signal.app. What are you running Jamand?

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I was runnig 1.1.3 without these problems. Yesteday I updated to 1.1.4 but had problems with the installer. So I downgraded back to 1.1.3 and experienced this problem 3 times today.

    Baseband is 04.04.05_G
    Bootloader is: 3.9

    I don't know exactly but I think I've also had the same problem once when I was running 1.1.1

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Are you unlocked or on AT&T? If you are unlocked, how did you unlock?

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No, not AT&T. I unlocked 1.1.3 with ZiPhone


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Odd, then I don't have any ideas, anyone else with this issue?

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm curious what do you know what version of ZiPhone you used? This morning I re-jailbroke it with 2.5 and it hasn't died yet. Can't be positive, but so far so good...

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    I definately think its software causing this. I had an 8gb 1.1.1 OTB that would do this about 2 times a day. I sold that and bought a 16gb 1.1.3 OTB and ziphoned it and it did this for the first time 5 minutes ago. Wow I'm so pissed. If it starts to happen again I'm gonna see if uninstalling some apps will help.

    Thanks,
    Zach

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Since I fully rebooted my phone everything is fine today. But I think this problem will come again

    The easiest way to activate the phone when you don't have the charger with you is, when you call yourself.

  10. #10
    Developer Array The_Real_BigBuckz's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Jemand View Post
    Since I fully rebooted my phone everything is fine today. But I think this problem will come again

    The easiest way to activate the phone when you don't have the charger with you is, when you call yourself.
    My phone has done this once, the easiest way to get it back is by holding the power button and the home button (at the same time), keep hold of them until you see the Apple logo. In other worlds just do a hard reboot.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 04:10 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 04-23-2010, 02:50 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-10-2009, 10:40 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-10-2009, 07:30 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-18-2009, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:39 PM.
twitter, follow us!