Results 1 to 6 of 6
Discuss [1.1.3] 2 Problems at the General - Hackint0sh.org; Hey, I have an OTB 1.1.2 upgraded to 1.1.3 and using with a really decently ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3] 2 Problems

    Hey,

    I have an OTB 1.1.2 upgraded to 1.1.3 and using with a really decently priced xSim solution. I bought it in the US and using it in the UK

    Problems:

    1. The phone doesnt recognise that +4478xxxxxx is the same as 078xxxxxxx when someone texts me/phones me. so there name doesnt come up. I thought i would change all names in my phone book to the internal UK number but everyone who rings me now comes up as +44. Does anyone have any ideas on to to make the iPhone recognise them as both one and the same other than adding it as a seperate number to contacts, for goodness sake my old k800i and every other phone i have can do it.

    2. My ringtones dont work at all, not in alarm or in the sounds section. I do not get a sound when I have a phone call. I think this might be due to the upgrade to 1.1.3 because my alarms worked before I did this. IS there a solution without downgrading?

    Thanks for your assistance



  2. #2
    Next American Idol Array razor's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New Delhi
    Posts
    401
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by thomashortoncc View Post
    Hey,

    I have an OTB 1.1.2 upgraded to 1.1.3 and using with a really decently priced xSim solution. I bought it in the US and using it in the UK

    Problems:

    1. The phone doesnt recognise that +4478xxxxxx is the same as 078xxxxxxx when someone texts me/phones me. so there name doesnt come up. I thought i would change all names in my phone book to the internal UK number but everyone who rings me now comes up as +44. Does anyone have any ideas on to to make the iPhone recognise them as both one and the same other than adding it as a seperate number to contacts, for goodness sake my old k800i and every other phone i have can do it.

    2. My ringtones dont work at all, not in alarm or in the sounds section. I do not get a sound when I have a phone call. I think this might be due to the upgrade to 1.1.3 because my alarms worked before I did this. IS there a solution without downgrading?

    Thanks for your assistance
    for the first problem:

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25530

    for the second problem:

    Add the big boss repo : http://sleepers.net/iphonerepo
    and install the 1.1.3 ringtone fix.

    If this works, add some rep...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The solution for the contacts worked but I cant seem to find the ringtone fix in installer, i have added the source and refreshed it like 10 times

  4. #4
    Senior Professional Array coolestrl's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    New York, New York
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    after you add big boss's repo in installer, go to 1.1.3 Tweaks and install 1.1.3 Ringtone fix tht should fix the problem, i belive you have nate true's version of 1.1.3 oft upgrade.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I do, been to 1.1.3 tweaks and it isnt there


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    got it, I tried adding BigBoss's experiemental repository and it was now in 1.1.3 tweaks

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2010, 08:20 PM
  2. Screen Flickering Problems & Microphone problems.
    By ExprezzeD in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-2009, 11:22 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-18-2008, 06:51 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-30-2008, 07:26 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-17-2007, 05:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:26 PM.
twitter, follow us!