Results 1 to 3 of 3
Discuss (1.1.3)[1.0.2OTB][Problem] Locate Me doesn't work after ZiPhone at the General - Hackint0sh.org; I used this procedure to get 1.1.3: restored phone from recovery mode with shift + ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default (1.1.3)[1.0.2OTB][Problem] Locate Me doesn't work after ZiPhone

    I used this procedure to get 1.1.3:
    restored phone from recovery mode with shift + restore to 1.1.3 After this I used ZiPhoneGUI to activate and jailbreak my phone. Then I used AnySim 1.1.3 to unlock the phone. Everything worked fine the only thing was, that Google locate me and locate me application was not working (it says: your location could not be determined)

    To fix this, I followed this guide: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=30238

    I still have the problem with Google but locate me application is working as well (bad) as under 1.1.2 (it shows my location miles away from the actual one)

    Has anyone a solution? BB 04.03.13_G is installed



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Install Navizon. Run and use it at least once. After that, you should be able to use Google Maps' locate me feature.

    The locate me feature is also only an approximation when you're not using Wi-Fi (i.e. you're on EDGE) as it uses cellular triangulation (i.e. 3 cell towers within your proximity) to guesstimate your location. It is NOT meant to be used as a GPS replacement, but rather as a GPS supplement.

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Navizone says: no known cells or WIFI nodes in range, but i am on wifi and have a full gsm signal. It is because of my provider i guess.

 

 

Similar Threads

  1. [Winpwned] Google Maps Locate feature doesn't work !
    By rajeevsharma8888 in forum PwnageTool
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2008, 03:09 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 04-04-2008, 03:12 AM
  3. [Locate me] Doesn't work on 1.1.4
    By champ_vishal in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 03-14-2008, 01:49 AM
  4. [Locate Me] 1.1.3 Mac Soft Updated with Maps.app doesn't work
    By m021478 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 07:52 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2008, 07:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:32 PM.
twitter, follow us!