Results 1 to 5 of 5
Discuss [1.1.3 (1.0.2 OTB)] [problem] problem with sms at the General - Hackint0sh.org; hello people, i'm having problems with my sms app. i send a sms and when ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3 (1.0.2 OTB)] [problem] problem with sms

    hello people, i'm having problems with my sms app. i send a sms and when i receive an answer, it shows that it was received 2 hours ago... this happens with every single sms that i receive, the ones that i send are correct... i searched the forum and i didn't find anything like this... how can i fix this?? thanks



  2. #2
    Professional Array ugshotgun's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    WOW!

    Thats a first for me on iphone issues! Lets rule out the obvious first:

    Are you on a jailbroken phone?

    Check to see that your Settings in "Date & Time" are accurate to your area.
    "Settings>General>Date & Time" Time Zone Support ON....etc.

    If all that seems to be correct, then you'll have to try a reset of your settings:
    "Settings>Scroll Down to Reset>Start with "Reset Network Settings" then reboot, if that don't work, then do the "Reset All Settings."

    Reboot

    IF that don't help, then you might want to do a full restore back to the original OTB Version.

    Hope this helps you out man!

    Chris

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the reply, anyways, i read that it's a bug in 1.1.3, so i upgraded to 1.1.4, but that didn't fix it, so i will try yours, yes, its jailbroken activated and unlocked with ziphone 2.5c, could it be de bootloader (3.9)?
    edit: yours didn't work, i still have the same problem... i've been having it since 1.1.3...
    Last edited by agustito86; 03-05-2008 at 02:59 PM.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now i tried restoring it 4 times and i still have the same problem, somebody help me please...

  5. #5
    Professional Array krimp's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    dude go to the other thread

    are you restoring your fone from an earlier back up

    then dont do it


    clicl here to go to the chronological order thread


 

 

Similar Threads

  1. I have very big problem with my hack, i think it's problem with kernel or drivers
    By HiTECNOLOGYs in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2011, 05:25 AM
  2. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 07-01-2008, 05:36 PM
  4. Screenshot Problem!! Photo Saving Problem!!
    By jamleezy in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2008, 09:33 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2008, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:58 AM.
twitter, follow us!